вівторок, 30 квітня 2013 00:00

Демодекозу можна позбутися без антибіотиків

 

Навесні через брак вітамінів імунітет ослаблюється найбільше й організм стає неспроможний долати приховані інфекції та паразитів. Кліщ демодекс, який у здорових людей не проявляється, різко активізується в ослаблених.

Самиці паразита вилазять на поверхню шкіри, "пірнають" у салові залози та глибоко відкладають яйця. З часом вилупляться кліщі. На місці кладки починається запалення, що переходить у висип з утворенням вугрів та прищів. Найчастіше демодекоз буває біля носа, губ, очей і вій. Недуга призводить до порушення міміки. Свербіж, лущення, почервоніння погіршують самопочуття та настрій.

— Із цим жахом успішно справиться мій збір із цілющих трав та коренів для прийому всередину, — говорить відома травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Він знімає запалення у шлунково-кишковому тракті, налагоджує роботу шлунка. Також допоможе протирка і мазь для зовнішнього застосування. Засіб ефективно вбиває кліща, відновлює шкіру, нормалізує роботу пор.

Також зменшує ризик повторного зараження й надає обличчю доглянутого вигляду. І найголовніше — не шкодить організму, не справляє побічної дії, не викликає звикання. Він допоможе в боротьбі з демодексом без антибіотиків і гормональних препаратів.

— Ці чудові зміни обличчя повертають людям втрачений душевний спокій, радість життя, впевненість у собі та якісно змінюють ставлення оточуючих. Своєчасний діагноз та розпочаті заходи попередять поширення паразита і збережуть красу шкіри. Лише комплексне й систематичне застосування цих засобів із закріпленням результату допоможуть позбутися монстра-демодекса.

Дбайте про своє здоров'я та будьте здорові.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує засоби від різних недуг, що вона готує за старовинною рецептурою сімейної династії травників, перевіреною понад століттям. Вони нешкідливі, не містять гормонів чи антибіотиків, не викликають звикання, не є синтетичними лікарськими засобами. Відмінний результат — Ваше здоров'я безцінне!

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу можна за тел.:

0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97.

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Демодекозу можна позбутися без антибіотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути