пʼятниця, 05 серпня 2011 07:00

Чотириразове харчування очищує організм

Автор: фото з сайта www.prdisk.ru
  Російська актриса Наталія Крачковська страждає через надмірну вагу. Останні кілька років хворіла на ішемію серця, в березні перенесла інсульт.Торік звернулася в російський інститут харчування, щоб їй розробили щоденний раціон
Російська актриса Наталія Крачковська страждає через надмірну вагу. Останні кілька років хворіла на ішемію серця, в березні перенесла інсульт.Торік звернулася в російський інститут харчування, щоб їй розробили щоденний раціон

Кардіолог відмовив у лікуванні 37-річному Андрію з Києва. Направив на консультацію до дієтолога.

— Я злякався, бо думав, що в мене буде інфаркт. Тиск високий, почалася задишка, якщо пробіжу чи піднімаюся сходами. Пішов, щоб приписали щось від тиску й серця, а мені сказали зменшити живіт, — розповідає Андрій.

За п'ять місяців киянин схуд на 35 кг завдяки очищенню організму від шлаків. Тиск стабілізувався після першої ж чистки.

— Андрій був моїм пацієнтом, — розповідає дієтолог столичного міського центру здоров'я Натал'я Самійленко, 35 років. — Йому пощастило, що він натрапив на грамотного кардіолога. Без чистки ніяке лікування йому не допомогло б.

Надмірна вага часто виникає через накопичення шлаків, які відкладаються в жировій тканині. Порушується сон, хворий має закрепи, відчуває втому й виснаженість. Повнотілі мають алергії, висипання на шкірі, її колір стає землистим.

— Організм потрібно чистити, навіть якщо харчуєтеся збалансовано. Насамперед кишечник. Для цього достатньо день побути на кавунах, динях чи огірках.

Лікар не радить самотужки очищати кишечник. Клізма промиває лише останні його 1,5 м.

— Не варто самостійно чистити й печінку. Моя 58-річна пацієнтка надивилася по телевізору програм про здоров'я. Уранці попила соку лимона з оливковою олією, а до вечора вже лежала в операційному відділенні з сильним болем. У жовчному міхурі в неї були камінці. Від чистки почали виходити й заблокували канал. Якби міхур не вирізали, жінка вмерла б.

Столичний дієтолог Борис Скачко, 47 років, дозволяє чистити організм, починаючи з 1-річного віку.

— Щоб очистити нирки, годуйте дитину не менше чотирьох разів на добу вареною їжею. Вона вбирає шкідливі речовини, як губка. У тих, хто харчуються рідко, у крові більше токсинів. Ниркову недостатність можна лікувати в спекотних місцях. Людина п'є багато води, вона не доходить до нирок, а випаровується через піт. Так нирки відновлюються, кров очищається.

Зараз ви читаєте новину «Чотириразове харчування очищує організм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути