пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

Чоловічу силу повертають керченськими грязями

Автор: фото: REUTERS
  41-річний Мохамед Емад приймає піщану ванну в єгипетському Оазисі Сіва. Процедуру призначають у найспекотніші години доби. Так лікують сексуальне безсилля та ревматизм
41-річний Мохамед Емад приймає піщану ванну в єгипетському Оазисі Сіва. Процедуру призначають у найспекотніші години доби. Так лікують сексуальне безсилля та ревматизм

У єгипетському місті Сіві, що на північному заході Каїра, сексуальне безсилля лікують піщаними ваннами. Аби одужати, чоловік повинен пролежати по шию в піску протягом години. Процедуру призначають у найспекотнішу пору доби.

Лікарі, які довіряють народним методам лікування імпотенції, радять зцілюватися грязьовими аплікаціями з керченського озера Чокрак. Грязь наносять на низ таза, щоб вийшло наче спідня білизна. Тримають 10–15 хв. і змивають.

У столичному міському центрі здоров"я розробили салат здоров"я. Він має десять складників: яблуко, морква, капуста броколі, чорна редька, корені селери, пастернаку, топінамбура, валеріани, хрін і петрушка. Овочі двічі перекручують на м"ясорубку, солять. Додають столову ложку яблучного оцту, кілька ложок обліпихової або соняшникової олії.

— В основі рецепту наукове відкриття американських вчених про селеру та обліпиху. Виявилося, якщо їх їсти, тканини літніх людей омолоджуються, повертається чоловіча сила, — пояснює Отто Стойка, 38 років, заступник головного лікаря. — Ми вдосконалили рецепт. Додали моркву для покращення зору та хрін — для апетиту.

У київському Інституті сексології та андрології вважають, що імпотенція радше психологічна проблема.

— Більшість проблем пацієнти схильні ототожнювати із розміром, забуваючи, що важливіший духовний контакт, — пояснює директор інституту Ігор Гарпінченко. — 95 відсотків пацієнтів ігнорують партнера, тому мають сексуальні розлади. Лише п"ять — потерпають через анатомічні вади.

Зараз ви читаєте новину «Чоловічу силу повертають керченськими грязями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути