пʼятниця, 10 вересня 2010 04:17

Чоловічу силу повертають дієта і мазі на травах

"Мені 37 років. Нещодавно з"явилися болі в яєчках, переривчасте і неповне сечовипускання. Потенція стала слабкою. Через це чвари в сім"ї. Шановна Тетяно Павлівно, підкажіть, що робити?

Микола, м. Луцьк"


— Імовірно, у вас простатит — запалення передміхурової залози. Вона розташована між прямою кишкою і сечостатевою системою, має форму каштана. У нормальному стані діаметр залози 2 сантиметри. При запаленні вона деформується і збільшується. Через це тисне на сечостатевий канал і пряму кишку. Звідси всі проблеми, — пояснює травниця Тетяна Радіонова.

Незлоякісну пухлину на передміхуровій залозі називають аденомою. Через неї чоловіки не можуть вести нормальне статеве життя.

— Зверніть увагу на харчування: не вживайте гострого, алкоголю, менше їжте смаженого, жирного. Корисні кисломолочні продукти, супи та каші, цибуля, гарбузове насіння, чай із молоком. На ніч не пийте багато рідини. Ноги і поперек тримайте в теплі, більше гуляйте, — радить Тетяна Павлівна.

Від простатиту вона виготовляє бальзам на цілющих травах і корінні. До складу засобу входить понад 15 найменувань. Також робить мазь, яку необхідно вводити на ніч ватним тампоном у задній прохід. Від такого лікування зникають тяжкість і біль у яєчниках, паху, різь під час сечовипускання, неповне або часте сечовипускання, болі в попереку. Паралельно слід застосовувати "Еліксир молодості для чоловіків". Він відновлює статеву функцію.

 — Хочу подякувати Тетяні Павлівні за ліки від простатиту і для потенції. Знову почуваюся чоловіком, — пише "ГПУ" 43-річний Сергій Коваль із Києва — колишній пацієнт травниці.

Звернутися до Тетяни Павлівні Радіонової по допомогу можна за тел.: (057) 376 32 32, моб. (097) 925 73 97.

e-mail: [email protected]

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Чоловічу силу повертають дієта і мазі на травах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути