Ексклюзиви
четвер, 18 березня 2021 05:30

Цілющі трави пригнічують псоріаз

Автор: фото надала Тетяна РАДІОНОВА
  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг

— До загострення псоріазу довела робота. Постійний стрес і фізичне виснаження ослабили імунітет, — каже 65-річний Сергій Гришко з Києва. — Спершу з'явилося почервоніння за вухами біля волосся. Думав, що то реакція на новий шампунь. Змінив засіб, але висипи не зникли. З часом псоріазні бляшки перекинулися на всю голову, вкрили лікті та коліна.

Мучило постійне свербіння в місцях почервоніння, — продовжує. — Стало важко згинати-розгинати руки, бо шкіра на ліктях наче запеклася, стягнулася. Звичні засоби не допомагали. Тому дружина замовила комплекс від псоріазу на основі цілющих рослин від травниці Тетяни Павлівни Радіонової. Спеціальним настоєм протирав червоні висипання. Зникли сухість і свербіння. Після цілого курсу застосування зменшилися прояви псоріазу, шкіра набула здорового вигляду, залишилися ледь помітні плями.

— Псоріаз частіше розвивається в людей розумової праці, професія яких вимагає високої відповідальності та постійного напруження, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Зазвичай уражає волосянисту частину голови, нігті, суглоби, іноді геніталії. Шкіра в цих місцях стає суха, вкривається зроговілим шаром, робиться схильною до запалення. Якщо вчасно не розпочати боротьбу з недугою, може призвести до інвалідності. Позбутися псоріазу допоможе мій трав'яний комплекс.

До нього входять крем і "жива водичка" для зовнішнього застосування, збір із 20 рослин і коріння — внутрішньо. Засоби не містять хімічних складників і гормонів. Не викликають побічних дій і звикання.

— Трав'яний збір відновлює клітини печінки, знімає запалення підшлункової залози й заспокоює нервову систему, — продовжує Тетяна Павлівна. — "Жива водичка" розм'якшує шкіру, позбавляє сухості й подразнення. При застосуванні моїх засобів покращення помітне вже на третій-четвертий день. Комплекс дозволяє добитися тривалого пригнічення недуги, людина почуватиметеся здоровою. Повний курс захищає від загострень недуги в майбутньому.

Трав'яні засоби Тетяна Павлівна Радіонова відправляє поштою по всій Україні.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, ­зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової. www.travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Цілющі трави пригнічують псоріаз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути