Ексклюзиви
четвер, 09 лютого 2006 19:31

Хвороби спини вилікує "Кипарис"

  Володимир Пекур проводить заняття з пацієнткою
Володимир Пекур проводить заняття з пацієнткою

Центр "Кипарис" допомагає хворим комплексно відновити функції організму з допомогою лікувально-профілактичного тренажера й методики правильних рухів і дихання.

— До центру зазвичай приходять хворі, які розчарувалися в офіційній медицині. Вони замучені мануальною терапією, голковколюванням та горами медикаментів, — каже керівник Центру з відновлення втрачених функцій хребта "Кипарис" Володимир Пекур, 65 років.

При остеохондрозі, радикуліті, сколіозі, міжхребцевій грижі й головному болю у центрі навчають поєднувати заняття на тренажері "Кипарис" (пристрій для профілактики та лікування захворювань хребта, державна реєстрація МОЗ N4188-2005) та спеціальну систему рухів і дихання. Методика допомагає поліпшити кровообіг, нормалізувати роботу центральної нервової системи і "відродити" організм загалом.

Тренажер "Кипарис" — це багатофункціональний пристрій, який дозволяє комплексно відновити функції хребта. Він має вигляд вигнутої дуги з різновидами валиків для масажу спини, шиї та підошви ніг. Стиснуті м"язи вже через декілька хвилин занять розслаблюються на 70%. Для порівняння: на звичайному ліжку людина може розслабитися лише на 10–15%. Конструкція "Кипарису" дозволяє навіть в одній вправі задіяти одночасно всі м"язи і запустити процес відновлення організму.

Cтиснуті м"язи через декілька хвилин розслаблюються на 70%

Для повного одужання потрібно ретельно виконувати рекомендовані вправи протягом 3–9 тижнів по півтори години щодня.

90% пацієнтів "Кипарису" страждають на міжхребцеві грижі. Тільки за минулий рік 300 пацієнтів центру позбавилися цієї недуги.

— При міжхребцевих грижах операція не потрібна, — впевнений Володимир Петрович. — Слід лише виконувати наші настанови і дотримуватися методики, розробленої на основі тибетської медицини, — додає Володимир Пекур.

Більшість з тих, кому доводилося звертатися в поліклініку, знають, наскільки байдужим може бути ставлення до хворої людини. У центрі ж працюють з кожним пацієнтом індивідуально, уважно слідкують за кожним рухом хворого на тренажері.

Алефтина Карнарук, 42 роки, страждала від численних міжхребцевих гриж. Біль був таким нестерпним, що вона не могла перейти кімнату. Спеціалісти призначили уколи, масаж та голковколювання, але жінці ставало все гірше.

— Після дев"яти тижнів занять за цією методикою почуваю себе чудово. Аж не віриться, що недавно лікарі опускали очі й казали, що мені вже нічого не допоможе, — розповідає жінка.

Сучасна методика центру "Кипарис" ефективно лікує не тільки міжхребцеві грижі, але й остеохондроз, сколіоз, сутулість, запалення сідничного нерва, головний біль, безсоння та швидку втомлюваність.

Зараз ви читаєте новину «Хвороби спини вилікує "Кипарис"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути