Ексклюзиви
пʼятниця, 10 грудня 2010 01:15

Арфазетин від заводу "Ліктрави" — реальна допомога хворим на цукровий діабет

 

— Цукровий діабет лікують медикаментозно. Фітотерапія є складовою медикаментозного лікування. Вона підвищує його ефективність, — каже начальник наукового центру житомирського заводу "Ліктрави" Людмила Шиленко. — Пагони чорниці, стулки квасолі на початкових стадіях хвороби сприяють зниженню рівня цукру в крові. Їх застосовують і для профілактики. Листя стевії включають до раціону харчування як натуральний підсолоджувач.

У хворих на цукровий діабет часто діагностують захворювання органів травлення. Тоді Шиленко радить застосовувати багатокомпонентні фітозбори.

— У кожній поважній аптеці ви зможете знайти протидіабетичні збори арфазетин та садіфіт житомирсього заводу "Ліктрави". Арфазетин давно визнаний ефективним препаратом при лікуванні цукрового діабету другого типу. Збір містить збалансований склад пагонів чорниці, стулки плодів квасолі, кореневищ і коренів елеутерококу, плодів шипшини, хвоща польового, звіробою, квітів ромашки. Він часто дає змогу знизити добові дози деяких антидіабетичних засобів. До складу садіфіту входить природний підсолоджувач стевія.

Ліки з природної сировини доставляють в усі регіони України та в країни СНД.

Запитуйте в аптеках вашого міста.

Зараз ви читаєте новину «Арфазетин від заводу "Ліктрави" — реальна допомога хворим на цукровий діабет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути