Ексклюзиви
понеділок, 02 квітня 2018 05:36

21 квітня влаштуйте розвантажувальний день

МЕДИЧНИЙ ГОРОСКОП НА квітень

1 Місяць уповні. Активізується утворення піску й каменів у нирках. Пийте більше води. Не затримуйте сечовиділення. Можливе загострення циститу. Вагітним потрібен відпочинок. Не провокуйте передчасних пологів.

2–3 Відкладіть планові операції. Можуть супроводжуватися великою втратою крові. Важко переноситимете наркоз. Уникайте випадкових статевих контактів. Зростає кількість венеричних хвороб. Остерігайтеся харчових отруєнь.

4–6 Період зниження імунітету. Організм слабко протистоятиме інфекціям. Менше контактуйте із хворими. Вдалий час для відновлення рухливості суглобів.

7–8 Кістки потребують мінералів. Не відкладайте лікування остеопорозу. Не їжте одночасно гаряче й холодне. Це може руйнувати зубну емаль. Візит до стоматолога краще відкласти.

9–11 Знижується гострота зору. Потурбуйтеся про освітлення робочого місця. Замість відпочинку біля телевізора вирушайте на природу. Не читайте перед сном. Лікуйте очі.

12–13 Зростає внутрішня тривожність. Важко утримувати емоційну рівновагу. Літніх людей непокоїтиме безсоння. Починайте день із контрастного душу. Чергуйте роботу й відпочинок. Перед сном розслабтеся у ванній.

14–16 Молодик. Організм потребуватиме активності. Завітайте до тренажерної зали. Вирушайте у похід. Займіться танцями. Фізичні навантаження дозуйте. Не допускайте різких перепадів артеріального тиску.

17–18 Можливі збої в роботі ендокринної системи. Загостряться захворювання щитоподібної залози. Діабетики мають стежити за самопочуттям. У жінок можливі зміни в місячному циклі. Відкладіть прийом курсу гормональних препаратів.

19–20 Більше будьте на свіжому повітрі. Займіться аеробікою, пограйте у теніс, бадмінтон. Ефективною буде аромотерапія. Операції на органах дихальної системи відкладіть.

21–22 Влаштуйте розвантажувальні дні. Відмовтеся від жирної їжі. Овочі й фрукти мають переважати в раціоні. Перевіряйте сумісність лікарських препаратів. Не допускайте передозування. Підвищується ризик побічних ефектів.

23–24 Найвразливішою буде серцево-судинна система. Уникайте стресових ситуацій. Зменшіть фізичні навантаження. Кардіологічні хворі повинні мати ліки при собі. Непокоїтимуть судоми.

25–26 Подбати про травну систему допоможе здорове харчування. Голодувати в ці дні не можна. Сходіть до стоматолога. Лікування й протезування зубів пройде вдало.

27–28 Проведіть глибоке очищення шкіри обличчя. Підберіть косметичну лінію для теплої пори року. Видаляйте мозолі й бородавки. Масажуйте стопи під час вечірньої ванни. Не носіть тісного взуття.

29–30 Місяць уповні. Будьте обачні з агресивними речовинами. Бережіть шкіру від хімічних опіків. Не експериментуйте з ліками. Відмовтеся від горілчаних напоїв. Хворим людям слід дотримуватися призначеної лікарем дієти.

Зараз ви читаєте новину «21 квітня влаштуйте розвантажувальний день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути