Ексклюзиви
четвер, 30 липня 2020 05:05

17 серпня знизиться гострота зору

Медичний гороскоп на СЕРПЕНЬ

1–2 Відкладіть похід до стоматолога. Пломби не триматимуться довго. Протезування пройде з ускладненнями. Займіться профілактикою шлунково-кишкових розладів. Підберіть дієту.

3–4 Місяць уповні. Дні підвищеного травматизму. Загостряться мігрені. Знижуйте навантаження на спину. Гірше почуватимуться хворі на радикуліт. Відмовтеся від силових тренувань.

5–7 Менше часу проводьте на ногах. Погіршується відтік крові з вен. Можуть з'являтися набряки. Вагітним варто стежити за вчасним виведенням рідини з організму. Вдалим буде лікування грибка.

8–9 Розпочніть боротьбу зі шкідливими звичками. Уникайте пасивного паління. Від роботи з їдкими речовинами може розболітися голова.

10–12 Добре одягайтеся. Стережіться протягів. Зросте кількість застуд. Загостряться риніт і тонзиліт. Стрижку і фарбування волосся відкладіть на тиждень. Більше доглядайте за нігтями.

13–14 Не переїдайте. Розпочинайте ранок із легкої пробіжки. Прийміть контрастний душ. Провітрюйте робоче приміщення. Не допускайте кисневого голодування.

15–16 Найбільш вразлива система травлення. Буде непокоїти печія. Нерозбірливість у харчуванні може призвести до збільшення ваги. Обирайте низькокалорійні страви. Пийте чисту воду. Розвивайте гнучкість суглобів.

17–18 Останні дні місячного циклу. Знизиться гострота зору. Давайте очам можливість відпочивати. Не займайтеся самолікуванням. Нові препарати можуть викликати алергію. У разі погіршення самопочуття зверніться до лікаря.

19–20 Молодик. Прискорюється відкладання солей у суглобах. Більше рухайтеся. Запишіться на масаж. Відвідуйте басейн. Уповільнюється робота кишківника. Запобігайте розвитку закрепів.

21–22 Особливої уваги потребуватиме проблемна шкіра. Зверніться до косметолога. Погіршиться самопочуття у гіпертоніків. Важко буде стабілізувати показники тиску. Уникайте стресів. Не перевтомлюйтеся.

23–25 Збільшується кількість харчових отруєнь. Перевіряйте термін реалізації продуктів. Можуть бути збої в роботі гормональної системи. Важко пройдуть критичні дні. При пораненнях будуть сильні кровотечі.

26–27 Шлаки повільніше виводитимуться з організму. Віддайте перевагу неважкій для печінки дієті. Менше часу проводьте під сонцем. Можете отримати алергійну реакцію шкіри на ультра­фіолетове випромінювання.

28–29 Нагадає про себе дискінезія жовчогінних шляхів. Відмовтеся від жирних страв. Робіть масаж стоп. Обирайте зручне взуття.

30–31 Продуктивність інтелектуальної роботи знижується. Не працюйте вночі. Від перевтоми може з'явитися тремтіння у руках. Не користуйтеся пошкодженими електроприладами. Стережіться ураження струмом.

Зараз ви читаєте новину «17 серпня знизиться гострота зору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути