Ексклюзиви
понеділок, 01 січня 2018 00:46

12 січня уваги потребуватиме печінка

МЕДИЧНИЙ ГОРОСКОП НА січень

1–2 Місяць уповні. Період загострення хронічних захворювань. Зберігайте помірність. Не переїда­йте. Слідкуйте за своєю поставою. ­Забезпечте зручне положення спини під час роботи чи відпочинку.

3–4 Частіше турбуватимуть напади стенокардії. Може виникати задишка. Контролюйте пульс. Важко буде зберігати емоційну рівновагу. Попийте седативні препарати.

5–7 Видалення мозолей і наростів на ногах плануйте на ці дні. ­Походіть босими. Перед сном зробіть теплі ванночки для ніг. Приготуйте відвари з цілющих трав. Пийте їх протягом дня.

8–9 Намагайтеся не перевантажувати нирки. Можуть виникати проблеми з виведенням рідини з тіла. Імовірне загальне ослаблення організму. Різко збільшиться кількість хворих на застуду.

10–11 Вагітним необхідно більше відпочивати. Годуючим мамам не можна відлучати дітей від грудей. У малюків може з'явитися алергія. Стережіться харчових отруєнь.

12–14 Уваги потребуватиме печінка. Відмовтеся від гострих та жирних страв. Залишайтеся тверезими. Уповільнюється очищення організму від шлаків і токсинів.

15–16 Молодик. Погіршується обмін речовин. Активізується процес відкладання солей у суглобах. Не перевантажуйте шлунок. Слідкуйте за своєчасним випорожненням кишечника.

17–19 Найкращий час для профілактики серцево-судинних захворювань. Контролюйте показники артеріального тиску. Не варто проводити весь день на ногах. Можуть з'явитися набряки.

20–21 Можливі збої в роботі ендокринної системи. Діабетикам слід суворо дотримуватися рекомендацій лікарів. Жінки клімактеричного віку відчують погіршення. Турбуватиме безсоння.

22–24 Обережно поводьтеся з гострими предметами. Пильнуйте за кермом. Поранення супроводжуватимуться сильною кровотечею. ­Виникатимуть напади головного болю.

25–26 Намагайтеся не пере­охолоджувати горло. Можна захворіти на ангіну. Говоріть тихіше. ­Голосові зв'язки будуть вразливими. Розпочніть лікування шкіри.

27–28 Буде легко підхопити грибкову інфекцію. Потурбуйтеся про власну безпеку. Більше уваги приділяйте гігієні. Загострюється нюх. Дратуватимуть різкі запахи. Уникайте пасивного куріння.

29–30 Догляду потребуватиме шкіра рук та обличчя. З'являться прищі та вугри. Довірте очищення обличчя фахівцям. Запишіться до косметолога.

31 Місяць уповні. Найбільш вразливими в ці дні будуть репродуктивні органи. Не час розпочинати лікування безпліддя. Хірургічне втручання може викликати ускладнення.

Зараз ви читаєте новину «12 січня уваги потребуватиме печінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути