понеділок, 31 жовтня 2016 06:30

11 листопада турбуватимуть старі травми

Медичний гороскоп на листопад

1 Організм потребуватиме додаткового зволоження. Пийте більше води. Промивайте нирки. Не розпочинайте нового курсу лікування. Загострюються хвороби статевих органів.

2–3 Рухайтеся обережно. Остерігайтеся вивихів і розтягнення зв'язок. Варто починати процедури для відновлення суглобів. Укріплюйте імунітет. Пропийте вітаміни.

4–6 Приділіть увагу догляду за шкірою. Підберіть нову косметичну лінію. Займіться укріпленням нігтів. Не звертайтеся до стоматолога. Підвищується крихкість зубної емалі.

7–8 Слід в усьому знати міру. Саме час позбавитися шкідливих звичок. Частіше нагадуватимуть про себе хвороби вен. Не варто розпочинати новий курс ін'єкцій. Уникайте стресів.

9–10 Перевіряйте сумісність фармпрепаратів одне з одним і з вашим організмом. Можливий висип на шкірі. Підвищується небезпека алергій. Не слід вводити дітям новий прикорм.

11–12 Турбуватимуть старі травми. Відкладіть планові операції. Остерігайтеся опіків. Вдало пройдуть заходи з корекції зору. Розпочинайте лікування вчасно. Не відкладайте на потім.

13–14 Місяць уповні. Особ­ливо вразливе буде горло. Намагайтеся не переохолоджувати його. Займіться лікуванням захворювання репродуктивних органів.

15–16 Загострюються бронхо-легеневі захворювання. Добре зігрівайтеся після тривалого перебування на вулиці. Хворим на остеохондроз слід зай­нятися профілактичним лікуванням.

17–18 Подбайте про здорове харчування. Запишіться на прийом до стоматолога. ­Лікування та протезування зубів пройде ­вдало.

19–21 Підвищується артеріальний тиск. Непокоїтимуть аритмія й задишка. Можлива носова кровотеча. Важко проходитимуть критичні дні в жінок. Не варто зай­матися корекцією зору.

22–23 Зверніть увагу на систему травлення. Пийте чаї з цілющих трав. Продумайте щоденний раціон. Вдалий час для підбору дієти. Знижується плодючість організму. Не час думати про поповнення в родині.

24–25 Не провокуйте появи застійних явищ в організмі. Слідкуйте за своєчасним випорожненням. Можна провести лікувальне голодування. Займіться корекцією фігури. Час позбавитися зайвої ваги.

26–28 Не допускайте зневоднення організму. Уникайте перенавантаження під час тренувань. Пийте воду. Відмовтеся від міцних напоїв. Розпочніть лікування ендокринних захворювань.

29–30 Молодик. Вагітним варто уникати великих фізичних навантажень. Підвищується небезпека передчасних пологів. Не час відлучати малюків від грудей. Адаптація проходитиме складно.

Зараз ви читаєте новину «11 листопада турбуватимуть старі травми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути