пʼятниця, 09 березня 2012 11:22

Жінки збуджуються уві сні і в переповнених маршрутках

 

За статистикою американських вчених, 10 % сновидінь, які людина бачить впродовж життя, мають сексуальний зміст.

"За цим дослідженням, 47 % жінок бачать еротичні сни, - пояснює дослідження американських колег харківський психолог Антон Горобчук. – У багатьох жінок еротичні сни навіть супроводжуються оргазмом. Еротичні сновидіння часто бачать жінки, які не обділені увагою представників сильної статі".

"Збудливі думки у жінок найчастіше з'являються у транспорті. Еротичну фантазію збуджують дотики чоловіків у переповнених маршрутках, важке дихання, погляди, обійми. Жінці не важливо знати ім'я хлопця, який стоїть позаду. Це тільки сексуальна пригода, яка допоможе відволіктися від проблем удома, заторів і думок про роботу. Такі фантазії роблять жінку сексуальнішою і відвертішою, збільшують її запити і потреби. Також збудження провокують еротичні книги і фільми, розповіді друзів, колег і пересічних громадян у транспорті. Звісно, транспорт – не найвдаліше місце для еротичних фантазій, та що ж робити, якщо саме тут з'явились еротичні фантазії".

Дослідженням снів Антон Миколайович займається 12 років.

"Українкам перед вагітністю часто сниться риба або свиня. Свічки незвичної форми – свідчать бажання до сексуальних експериментів. Якщо уві сні розглядаєте себе у весільному платті – прагнете до самозадоволення. Прогулянка садом – до пошуку сексуального партнера. Бачите уві сні сестру – готуйтеся до появи конкурентки. Солодощі сняться до легковажних стосунків, срібні прикраси – до розставання, розлучення. Якщо уві сні шукаєте щось у переповненій сумці – важко буде розібратися у виборі сексуального партнера".

 

Зараз ви читаєте новину «Жінки збуджуються уві сні і в переповнених маршрутках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути