Ексклюзиви
субота, 11 лютого 2012 08:09

Чоловіка у сім'ю повертають хитрощами і ревнощами

Чоловіка у сім'ю повертають хитрощами і ревнощами

"Мій чоловік зрадив мені позаторік, - зізнається у листі на редакційну скриньку киянка Катерина. - Він півроку мав коханку, а я нічого не знала. В одному з ресторанів їх побачила моя подружка. Олексій гладив тій курві руку, обіймав за талію. Подружка Таня тижнів зо два не наважувалась мені розповісти. А коли зізналась, у мене земля попливла під ногами".

У шлюбі з Олексієм Катерина жила чотири роки. Дітей не мали.

"Я не могла в це повірити. Розпитувала у подружки яка вона, чи красивіша за мене. У голові постійно стукало питання: за що мені це? Ну хіба я йому не годила? Весь час сорочки прасувала, костюми в хімчистку носила, сексу було стільки, скільки він хотів. Ставала на годину раніше, щоб йому сніданок приготувати. З роботи втікала, щоб встигнути вечерю розігріти. Навіть не знаю, коли він встигав до коханки бігати. Їздив на кілька днів у відрядження. Але то не викликало у мене підозри.

Думала, задушу його, коли додому прийде. А тій коханці усі коси повириваю, обматюкаю з ніг до голови. Але подруга давай заспокоювати і підтримувати. Налякала мене, що у тюрму можу загриміти, якщо ту дівчину поб'ю. У нас одну жінку посадили, бо коханці чоловіка у лице півбанки сірчаної кислоти вилила. Вирішили з нею помститися без насильства".

Коханкою Олексія виявилася його колега по роботі.

"Я найняла приватного детектива, аби їхню тайну розкрити. За послуги заплатила 400 доларів. Він приносив знімки їхніх побачень. Льоша так обнаглів, що водив її обідати у кафешку за три доми від нашого. Знав, зараза, що я по барах не ходжу і сімейні гроші не тринькаю. Я припинила страждати і вирішила діяти.

Льоша приїхав додому у четвер після восьмої вечора, зібрав речі, сказав, що летить у відрядження до Москви. Детектив за ним до Борисполя простежив. Олексій полетів до Відня з коханкою.Усі вихідні ридала.

А коли він повернувся, я вранці його зі сніданком зустріла. Він в душ сходив, мене цілує, а мені аж гидко, бо знаю, що тими губами її цілував. Зібрала усю волю в кулак. Кажу, що ходила до гінеколога, у мене є підозра на рідкісне венеричне захворювання. Воно у моєму організмі близько півроку. Звідки взялося, не знаю. Таку історію з подружкою придумали. Вигадали, що хвороба для жінок безпечна, а чоловік може стати імпотентом.

Бачу, Льошка поблід. Очима кліпає, а відповісти нічого не може. Пообіцяв, що обоє підемо в лікуватися, а сам закрився у туалеті і з кимось по телефону шепотівся. Додому ввечері прийшов о 18.30. Одразу після роботи прибіг, ні на мить не спізнився. Квіти мені присніс, а я брати не хочу. Він став на коліна і давай мені про коханку зізнаватися. Я вдаю, що нічого не знаю, але не плачу. Трималась сильно, в кінці тільки схлипнула і пішла у спальню.

Льоша шолковим став. Коханку покинув. Але для впевненості себе тепер тримаю у тонусі. Щотижня відвідую масажиста, раз на місяць ходжу до перукаря і косметолога. З подружками на вихідні їжджу гуляти. На роботі на мене колеги задивляються. Олексій ревнує, підозрює мене, але я йому не зраджую.

Тепер розумію, що чоловіка треба не скандалами в сім'ю повертати, а хитрощами. Де треба, стримати себе, змовчати, зхитрити і збрехати. А ще краще не тримати, а дати свободу. Тоді йому з сім'ї втікати до коханок не захочеться".

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка у сім'ю повертають хитрощами і ревнощами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути