середа, 19 жовтня 2011 15:44

Жінки питають астрологів про любов, чоловіки — про гроші

Жінки питають астрологів про любов, чоловіки — про гроші

Астролог з Харкова Олена Максимова практикує астрологію майже 20 років. Каже, найчастіше до неї звертаються жінки з любовними проблемами.

"Чоловіки, якщо й приходять, то зазвичай з питаннями по бізнесу, по кар'єрі. Їх фінанси більше цікавлять, аніж любов. Жінки ж передусім переймаються особистими проблемами, своїми дітьми. Питають про можливість завагітніти від того чи іншого чоловіка, яким він буде батьком. Є клієнтка, яку я веду з 2005 року. Можна сказати, проживаю разом із нею її життя. Вона росіянка, але живе у Швейцарії, спілкуємось по інтернету. Вперше звернулась до мене, бо не могла вжитися з коханим чоловіком. До того ж, в обох не складалося з кар'єрою. Чоловік кілька разів ішов від жінки і повертався. Я підказала, що їй варто зійтися з колегою по роботі – з ним вона була б щаслива. Відтоді минуло п'ять років. Пара відгуляла весілля у квітні 2010-го, як я і передбачала. У них народилася дитина, якої жінка не могла мати від попереднього шлюбу"

У гороскопі видно біологічну несумісність пари.

"Гороскоп – це малюнок зоряного неба на момент народження всього живого чи неживого. Тварина, фірма, валюта, держава - все має свій гороскоп. Пара людей - теж. Але якщо пара не клеїться, не треба все перекладати на знаки зодіаку. Мовляв, по знаках не сходимось. Це не так. Несумісності знаків не існує. Є несумісність людей, характерів"

Олена Максимова тричі виходила заміж. З останнім чоловіком живе 6 років.

"Щоб якось до мене підійди, познайомитись ближче, він замовив у мене гороскоп своєї сумісності з певною жінкою. Вже в процесі роботи над цим гороскопом я побачила у ньому свою долю. Тобто цей гороскоп був замовлений на мене. У нас все сходилось."

Зараз ви читаєте новину «Жінки питають астрологів про любов, чоловіки — про гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути