неділя, 01 липня 2018 01:35

Закохані одружилися через 50 років після знайомства

Закохані одружилися через 50 років після знайомства
Почали зустрічатися ще в школі Фото: ukr.media

Кімберлі та Рон кілька разів пробували зустрічатися, але у них не виходило. І тільки "божевільний договір" привів їх під вінець, коли обом було за 50.

Уперше зустрілися, коли Рон навчався в 11 класі, а Кімберлі — у 8-му, розповідає Ukr.Media. Через рік вони почали зустрічатися, але невдовзі хлопець закінчив школу і вирішив кинути кохану. Він розбив Кімберлі серце та все одно вони продовжували спілкуватися як друзі.

Після школи Кімберлі вийшла заміж за іншого. Через кілька років Рон теж одружився. Шлюб з іншими партнерами не завадив їм і далі бути друзями. Більше того, дружили уже сім'ями. Тоді у Кімберлі народилося двоє дітей, а ось Рон залишився бездітним.

Згодом на обох чекало розлучення. Друзі знову спробували бути разом, але і тоді нічого не вийшло. Проте під час однієї з розмов з'явився жартівливий договір. Їм обом вже було за 30, і Рон казав, що йому нікому залишити зароблене за життя і ні з ким зустріти старість. Тоді Кімберлі жартома запропонувала одружитися, якщо після 50 у них нікого не буде.

Вони посміялися і надовго забули про це, поки у минулому році Кімберлі не подзвонила Рону і не сказала: "А ти пам'ятаєш про той наш божевільний договір?" Він все пам'ятав, але і тоді вони не побралися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали переваги сексу в зрілому віці

У вересні 2017-го старі друзі вперше за довгий час пішли разом на побачення. Рон і Кімберлі чудово провели час. А напередодні Нового року вони побралися. Чоловік зробив пропозицію коханій біля замерзлого водоспаду в північній Міннесоті.

Весілля – це радісна подія в житті кожної закоханої пари. Детально спланувати свято, аби воно було якнайкращим, головне завдання нареченої. Адже цей день хочеться запам'ятати назавжди. Перегляд 5 найкращих фільмів про весілля за рейтингом "1+1" не тільки підніме настрій, але й допоможе в організації пам'ятної події.

Зараз ви читаєте новину «Закохані одружилися через 50 років після знайомства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути