неділя, 25 червня 2017 01:37

Зайти в гості через вікно і стрибнути з парашутом - як за кордоном влаштовують перше побачення

Зайти в гості через вікно і стрибнути з парашутом - як за кордоном влаштовують перше побачення
Чоловіки у різних країних по-своєму залицяються до жінок. Фото - fresher.ru

За статистикою шлюбних агентств, кожен другий міжнаціональний шлюб розпадається після п'яти-шести років спільного життя. Як правило, люди просто не можуть знайти спільну мову.

Все могло бути інакше, якби жінки уважно придивилися до майбутнього чоловіка ще на першому побаченні, передає Фрешер.

Пристрасні італійці

Італійці взагалі не соромляться проявляти свої почуття при сторонніх. Вони не скупляться на квіти, дарують щедрі подарунки і вражають жінку неординарними вчинками. Можуть запросто зістрибнути з моста в річку, щоб довести свою сміливість, або прийти в гості до коханої через вікно. І зовсім неважливо, що для цього доведеться подолати три поверхи по водостічній трубі.

Італійці - одні з найбільш наполегливих залицяльників. Якщо їм сподобалася жінка, вони зроблять все, щоб завоювати її серце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ознак того, що перше побачення переросте в наступне

Ощадливі французи

Французькі чоловіки славляться на весь світ не лише своєю галантністю, а й ощадливістю і практичністю. Прагматично ставляться до подарунків.

За даними центру OpinionWay, 57% французів готові в цьому році перепродати "зайві" презенти. Найбільше торгівля уживаними подарунками процвітає серед молодих людей. 63% французів від 18 до 24 років вважають за краще перетворювати непотрібні дари в гроші.

Залицяються вони теж досить практично. Квіти дарують рідко і у виняткових випадках, як і маленькі несподівані подарунки. Перше побачення призначають, як правило, вранці або вдень. Гарна можливість, наприклад, поєднати перерву на обід з романтичним побаченням. У Франції жінка заплатить за себе сама.

Практичні німці

Німецьких чоловіків відрізняє небагатослівність, практичність і тверезість розуму. Німець не схильний давати порожні обіцянки. Якщо він пропонує вийти заміж - значить, це всерйоз і надовго. Якщо кличе на побачення, то не з ввічливості, а тому що дійсно цього хоче. Він не буде обіцяти передзвонити, якщо не налаштований спілкуватися. Коли ж запрошує на побачення, то чітко сам призначить час і місце зустрічі. Втім, така поведінка зовсім не говорить про те, що німці далекі від романтики.

Німці можуть приготувати і невеликий подарунок на знак уваги. Щоправда, без гарної упаковки. На оформлення подарунка в Німеччині зазвичай ні часу, ні грошей не витрачають.

Жінки зазвичай платять на побачення за себе самі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять прийомів макіяжу, які можуть зіпсувати романтичне побачення

Незабутні шведи

Шведи - знавці незвичайних побачень. Ресторани і спокійні прогулянки по парках вони не дуже люблять. Цікавіше політати з дівчиною на повітряній кулі, стрибнути з парашутом, вирушити в похід по горах або поганяти в картингу. Не кажучи вже про те, щоб сходити на каток або покататися на лижах. До речі, оплачують розваги зазвичай теж окремо. Шведи не жадібні, просто жінки там такі ж незалежні, як німкені.

Стрімкі американці

В кінці 90-х років американці придумали новий вид дозвілля, який отримав назву speed dating (швидкі знайомства). Такий спосіб знайомства наочно характеризує відношення американців до любові. Вони не люблять довгих залицянь, не розуміють, навіщо витрачати час на романтичні листи і красиві обіцянки. Влаштовувати коханій дівчині сюрпризи і дарувати квіти тут не прийнято. Не варто чекати і того, що чоловік обов'язково проведе дівчину після кафе додому або ж запросить до себе. Звичайно, якщо він відразу не запропонує провести у нього ніч без особливих зобов'язань. Американські жінки досить емансиповані і на таку пропозицію ляпасом не відповідають.

Турботливі японці

Темперамент і пристрасть - це не про японців. Особливо на людях. І важко зрозуміти, чи щиро він захоплюється, наприклад, твоїм смаком в одязі або ж просто вимовляє чергові слова з ввічливості. До того ж, у них не прийнято говорити про свої почуття.

До того ж японці - відомі трудоголіки. Тому знайшов час на побачення - значить, відчуває серйозний інтерес до жінки. Особливо якщо зустрічається після роботи і кличе побачитися наступного разу.

Навіть якщо японцеві не сподобалося побачення з дамою і він не хоче продовжувати з нею стосунки, він все одно буде дзвонити їй після зустрічі, довго і наполегливо дякувати за проведений вечір, говорити компліменти і багато різних приємних слів. В Японії вважається непристойним просто зникнути і залишити даму наодинці з думками: "А чому він не дзвонить?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 незвичайних способів провести романтичний уїк-енд з коханим

Ввічливі китайці

Китайці дуже серйозно ставляться до вибору супутниці життя. Це одна з причин, по якій шлюби в країні дуже міцні. Перше побачення в Піднебесній проходить дуже оригінально. Чоловік приходить на зустріч не один, а разом з другом. Буває, що й не з одним. Зазвичай побачення проходить в кафе або ресторані. Весь вечір друг розповідає дівчині про численні достоїнства потенційного нареченого. Він же, за традицією, оплачує рахунок. Після побачення жінку обов'язково проводять додому, навіть якщо вона чоловікові не сподобалася. Якщо ж чоловік хоче продовжити стосунки, то обов'язково запитає, куди вона хоче сходити наступного разу.

До речі, китайські чоловіки ставляться до жінки з повагою, але не роблять багатьох звичних нам знаків уваги. Наприклад, не прийнято подавати жінці руку, допомагати одягати пальто, відкривати перед нею двері. Будь-який дотик до чужої жінки взагалі розцінюється як образа.

Австралійка Бембі Сміт у пошуках ідеального чоловіка сходила на 75 побачень у 22 країнах світу за три місяці.

Зараз ви читаєте новину «Зайти в гості через вікно і стрибнути з парашутом - як за кордоном влаштовують перше побачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути