субота, 13 травня 2017 17:20

Визначили вік, коли жінка найбільше схильна до зради

Визначили вік, коли жінка найбільше схильна до зради
Жінки найбільше схильні до зради у 36 років. Таке дослідження оприлюднив популярний європейський сайт знайомств. Фото - depositphotos

Бажання завести стосунки "на стороні" з'являється в жінки у шлюбі через 6-7 років після весілля - а це, в середньому, 36 років. Такі дані оприлюднив популярний європейський сайт знайомств Victoria Milan, цільовою аудиторією якого є одружені чоловіки і жінки. Їхнє дослідження показало, що ймовірність жіночої зради підвищується в певному віці, передає Maxim.

Засновник Victoria Milan Сігурд Відав припускає, що через кілька років у шлюбі між подружжям пропадає "іскра", в результаті чого жінки, позбавлені уваги і поваги з боку чоловіка, змушені компенсувати брак емоцій "на стороні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Основна причина зради в шлюбі — нудьга

"Ймовірно, це пов'язано з тим, що чоловік не приділяє жінці належної уваги і поваги. Можливо, вони все ще люблять один одного, але через деякий час між ними пропадає "іскра". Таким чином, вони змушені задовольняти свої фізичні потреби, а також заповнювати брак емоцій та уваги з іншим партнером, при цьому зберігаючи шлюб, який їх, по суті, влаштовує", - говорить засновник Відав.

Дослідники з Великобританії провели соціологічне опитування та встановили, що подружня зрада трапляється вже в перші 5 років після одруження. 27% у молодих парах наважуються на цю зраду вже протягом першого або другого року шлюбу. Ще 36% зраджують своїм партнерам протягом третього-п'ятого року після весілля.

Зараз ви читаєте новину «Визначили вік, коли жінка найбільше схильна до зради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути