четвер, 23 червня 2016 23:25

ТОП-7 причин, які штовхають чоловіків на зраду - психологи

ТОП-7 причин, які  штовхають чоловіків на зраду - психологи

Група фахівців під керівництвом психолога з Індії Камала Кхураны на перше місце серед причин, що спонукають чоловіка до зради, поставила нерозв'язні проблеми в шлюбі. Чоловік рятується від проблем на стороні, намагаючись вистроїти стосунки, які не вдалося побудувати в шлюбі.

На другому місці учені розташували нудьгу. Особливість чоловічої зради з цієї причини полягає в тому, що в шлюбі і стосунках його все влаштовує, але він потребує різноманітності.

Потреба в сексуальних експериментах посіла третє місце. Чоловік, якому не вистачає сексуальних вражень, як правило, зраджує багато разів з різними жінками і не відчуває ні до однієї з них емоційної прихильності. Він зраджує, щоб доводити собі і/або оточуючим свою "чоловічу" заможність.

Наступне місце — емоційна незадоволеність. Якщо чоловік не отримує в сім'ї уваги, якщо відчуває, що пріоритетними для його жінки є діти, кар'єра, родичі і т. д., він починає шукати розраду там, де, як йому здається, цінуються його досягнення, наприклад у колег по роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плюси та мінуси одруження після 30 років

П'яте місце — приклад батьків, однолітків, друзів. Якщо в оточенні чоловіка зрада є нормою поведінки, то дуже висока ймовірність того, що він також не буде зберігати вірність дружині.

На шостому місці опинилася зрада з помсти. Якщо чоловік знає або підозрює свою дружину в зраді, він може з чистою совістю завести інтрижку на стороні. Також, якщо чоловік упевнений, що після зради він отримає розлучення, він може зважитися на демонстративну, відкриту зраду.

Завершує своєрідний рейтинг зрада з необхідності бути комусь потрібним. Чоловік може або шукати таку жінку, або просто відгукнутися на прояви уваги з боку протилежної статі.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-7 причин, які штовхають чоловіків на зраду - психологи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути