Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2012 10:29

Заради чоловіка-тирана жінка йде на будь-які жертви

 

Жінки-мазохістки для шлюбу обирають чоловіків -тиранів. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла біоенергетик Лілія Романова.

"М'яких чоловіків такі жінки не сприймають. Будуть плювати і витирати об нього ноги. А от біля грубого і хамуватого вони тануть. Заради нього готові на будь-які жертви", - сказала вона.

"В парі такі люди живуть довго. Вони по-справжньому люблять одне одного. Часто розходяться і сходяться, але не можуть довго бути в розлуці. Таке життя вони називають "солодким болем", "болісним щастям", - додала Лілія Романова.

Вона також розповіла, що мазохісти і садисти виростають в родинах з неправильним вихованням.

"Така модель поведінки виникає в ранньому дитинстві — від народження до року. Якщо мама постійно потурає, виконує будь-які забаганки, дитина виросте тираном. В дорослому віці вимагатиме, щоб усе підкорювалося її бажанням. Такі люди люблять іншу за те, як вона йому служить.

Чоловіки-тирани хочуть бачити свою жінку слабкою і беззахисною, яка не має власної життєвої позиції. Вони вимагають постійно захоплення. Такі чоловіки ніколи не поступаються, завжди наполягають на своєму. Їх не хвилюють ваші новини, а от про себе вони готові розповідати безкінечно.

Погано, коли мама приділяє дитині недостатньо уваги. Дитина відчуває потребу в похвалі і робить усе, щоб догодити матері. В результаті виростають мазохісти. Навіть в дорослому віці така людина живе для того, щоб рідні були нею задоволені. В результаті обирають об'єкт любові, якому можуть служити.

Такі жінки часто бувають в мене на прийомі. Кажуть: "Головне, щоб в чоловіка все добре було на роботі, а в доньки — в навчанні. Якщо їм буде добре, мені теж". Про своє бажання такі жінки нічого сказати не можуть. "Хочу поїхати з чоловіком на Аляску. Він давно про це мріє", - якось казала мені одна".

Зараз ви читаєте новину «Заради чоловіка-тирана жінка йде на будь-які жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути