понеділок, 13 квітня 2009 12:10

Батько гасив недопалки об своїх 4 дітей і змушував їх бити матір

Батько гасив недопалки об своїх 4 дітей і змушував їх бити матір

На Хмельниччині правоохоронці викрили "сімейного деспота": батько свідомо катував та знущався зі своїх чотирьох дітей протягом семи років. Малюків госпіталізували та, за словами медиків, "ледь витягнули з того світу".

Чоловік постійно бив дітей, гасив недопалки об їх тіла. Заради забави, садив їх у відро, і опускав до колодязю. А коли хотів покарати дружину, примушував дітей бити матір по голові металевим совком.

Жінка боялася помсти "благовірного" і про його витівки нікому не розповідала. Крім того, він примушував її вживати спиртне та зробив алкозалежною.

Врятувати дітей вдалося завдяки їхній бабусі. Вона проживала окремо, а коли приїхала та побачила п"яну невістку з сином, побитих, ненагодованих онуків, вона фактично викрала малюків та відвезли їх до лікарні.

За словами медиків, діти були у край важкому стані. Особливо дісталося однорічній Даринці. У дівчинки голова, обличчя, спина були одним суцільним синцем. У дитини також спостерігалося обезводнення організму, вона в цілому дуже відставала в розвитку від своїх однолітків: не могла ні говорити, не ходити.

Кам"янець-Подільська районна прокуратура порушила щодо чоловіка кримінальну справу. Його позбавлять батьківських прав і, можливо, посадять років на п"ять.

Зараз діти з матір"ю, а родина на постійному контролі у соціальних працівників. Якщо жінка не виправиться, та її діти знову голодуватимуть, на неї чекає таке ж покарання.

Як повідомлялося, на Запоріжжі місцева жителька викинула на смітник свою півторарічну дитину. Вона заявила, що винесла сина на смітник, щоб таким чином позбавитися його, бо дитина "заважала її особистому життю".

Раніше на Черкащині мати-алкоголічка заморила голодом власну чотиримісячну дитину. Дефіцит ваги новонародженою складав 33 відсотки.

Одразу після смерті немовляти, відносно матері порушили кримінальну справу. Жінку засудили до чотирьох років позбавлення волі. Проте, оскільки у неї є ще одна неповнолітня дитина, вирок пом"якшили - присудили два роки умовно.

На жаль, такі випадки в Україні не поодинокі. Нещодавно на Сумщині до лікарні потрапили троє дітлахів, котрих морили голодом та не випускали на вулицю власні батьки.

Діагнози трирічного хлопчика та двох його сестер однакові – рахіт та гіпотрофія, тобто маса тіла дійшла до критичної межі. Втім, цих дітей вдалося врятувати, наразі їх повертають до життя місцеві лікарі.

За матеріалами Kriminal.TV, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Батько гасив недопалки об своїх 4 дітей і змушував їх бити матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути