четвер, 01 вересня 2016 14:52

Психологи назвали 5 речей, що об'єднують гармонійні пари

Психологи назвали 5 речей, що об'єднують гармонійні пари

Стосунки ідеальних пар тільки на перший погляд здаються легкими і повітряними. Насправді, в їх основі велика праця. В першу чергу – над самим собою.

Психологи виділили п'ять основних аспектів, які об'єднують гармонійні пари, пише Ivona

1. Завжди говорити правду

Бути чесним один з одним - основне правило справжнього кохання. Якщо у стосунках немає повної прозорості, вони рано чи пізно приходять до краху.

Це не означає, що ви повинні звітувати перед своїм партнером про кожен свій крок. Це лише говорить про те, що між вами не має бути недомовок і бажання щось приховати.

2. Люди, які люблять один одного, цінують час, проведений разом

Навіть якщо у вас щільні графіки і часу на побачення не вистачає, скористайтеся хоча б цим - спіть разом. Люди, які люблять один одного, відчувають потребу в присутності свого партнера.

3. Закохані не бояться розлуки

Нехай цей пункт звучить як протиріччя попередньої думки, але це не зовсім так. У стосунках не повинно бути залежності. Людина, яка бачить в партнері сенс свого життя, починає втрачати себе. Ви - дорослі люди, зі своїми інтересами і колом спілкування. Довіра - основа міцних стосунків, а тимчасова розлука тільки зміцнить ваші почуття. Адже як це приємно - нудьгувати і чекати зустрічі, а потім цілувати рідні губи.

4. Вони добрі один до одного

Ніяких істерик, криків, злості і, тим більше, рукоприкладства. Якщо назріває конфлікт - вмійте вислухати свого партнера і зрозуміти його точку зору. Якщо вони відрізняються - приведіть аргументи. Більшість проблем вирішуються в спокійному діалозі, і саме так чинять люди, які дійсно люблять (і поважають!) один одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ вразили обручки, які стають одним цілим

5. Вони вдячні один одному

Є мільйон простих способів, аби показати свою вдячність. Починаючи від "Я люблю тебе, і я щасливий бути поруч з тобою", і закінчуючи найпростішими побутовими дрібницями. Робити один одному приємно, говорити компліменти - це хороші звички людей, які по-справжньому люблять. Будь-яка усна похвала або подяка завжди сприймається іншою людиною позитивно. Чим більше цих дрібниць в житті закоханої пари - тим міцніший їх союз.

Нагадаємо, одружену 62 роки пару не можуть поселити в одному будинку для літніх людей

Зараз ви читаєте новину «Психологи назвали 5 речей, що об'єднують гармонійні пари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути