Ексклюзиви
четвер, 31 жовтня 2019 01:35

"Про що ти думаєш?": чи варто розмовляти з чоловіком в ліжку

Чи варто спілкуватися з чоловіком у ліжку, навіть якщо не дуже хочеться, і немає звички? Тут можуть бути аргументи як за, так і проти.

За

 

Розмови – перший крок до сексуальної розкутості, на якій тільки і можуть будуватися тривалі відносини. Мало хто з чоловіків ризикне сказати "А давай сьогодні не на роялі, вже набридло", якщо його дівчина мовчазна. У зворотну сторону це теж працює: якщо у вас є звичка говорити з партнером, виявити його фантазії не складно. "Мені дуже подобається те, що ти робиш", так ви підбадьорите невпевненого, а впевненого і зовсім зведете в ранг короля. "Я хочу, щоб ти робив те і те" - якщо ви вже голі лежите на підлозі, ліжку або сидите, скажімо, на столі, чому б не бути відвертими до кінця? Не бійтеся говорити про свої бажання.

Мова для розмов в ліжку майже ніколи не приходить повністю ззовні. Якісь слова коханці разом придумують або наповнюють новим змістом. Це сприяє емоційній близькості.

Проти

Якщо у вас раніше не було звички розмовляти під ковдрою, будь-які фрази спочатку будуть звучати вимучено. Деякі дівчата так і не позбавляються почуття ніяковості – і своїми спробами говорити сильно бентежать чоловіків. Аж до втрати ерекції.

Виробити універсальну мову для ліжка майже неможливо: кожен партнер вимагає свого підходу, та щоб знайти цей підхід потрібно час. Якщо ви абсолютно точно не збираєтеся заміж за того, хто в даний момент з вами спить, то й говорити з ним нема про що.

 

Не варто забувати також і про сакраментальні фрази, які кожна з нас, якщо не вимовляла вже, то точно "ляпне" одного разу. Не варто бадьоро оголошувати йому, що "у колишнього виходило краще". "Вже все?" - так, у деяких випадках все чи не все зрозуміти дійсно непросто, але уточнювати, все-таки не варто.

Деякі з нас люблять поцікавитися "Про що ти думаєш?", не отримати відповіді, образитися, зрозуміти, що життя проходить не з тим, а між тим, все просто: він ні про що не думає. Зовсім. Навіть коли не займається сексом. Згадайте анекдот, де чоловік і дружина лежали в ліжку після бурхливого статевого акту, і поки дама подумки пакувала валізи, бо прийшла до висновку, що чоловік її не любить, той у свою чергу думав про те, як муха ходить по стелі і не падає.

Коли неможливо мовчати

Існує кілька різновидів партнерів, з якими розмовляти не тільки можна, а навіть потрібно, інакше нічого не вийде.

Цнотливі. Якщо не вдалося обманом вивідати у партнера, що ви у нього перша (сам він у цьому ніколи не зізнається, особливо якщо йому шістнадцять), і вчасно втекти – говоріть з ним. Безневинному в будь-якому випадку буде ніяково, тому ви нічого не зіпсуєте. Навпаки, прищепите йому корисну звичку до розмов і зведете до мінімуму кількість помилок і поразок.

 

Любителі порно. Взагалі-то до цього класу можна віднести будь-якого чоловіка. Той, хто стверджує, що не дивиться порно, бреше. Але в першу чергу споживачами відео (за статистикою) стають власники розбитих сердець, сноби, які довго вибирають собі подругу, і ті, хто не дуже сильно піднявся соціальними сходами. Таким легше завантажити фантазію з інтернету, ніж з'їздити за нею до стрип-клубу. В порно застосовують багато сексуальних подразників, у тому числі стогонів і різних висловів. З часом це може розвинути у глядача звичку до сексу вголос.

Чоловіки і старі партнери. Старі – не в сенсі, що їм за сімдесят, а що ви зустрічаєтеся вже більше року. Для підтримки градусу відносин вам просто необхідно навчитися говорити. І зараз це зробити простіше, ніж в перші місяці: коханець, який з'їв з вами пуд котлет, вже не злякається і не втече, що б ви йому сказали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що і як говорити на першому побаченні

Чого хочуть чоловіки

Мовчуни. Це досить нечисленна група чоловіків. Мовчати в ліжку зазвичай воліють ті нещасливці, яким у дитинстві вбили думку, що секс брудний. І якщо займатися "цим" в тиші вони ще якось можуть (і навіть отримують оргазм, якого соромляться), то будь-яка спроба поговорити про секс вселяє жах. Розпізнати мовчуна легко: через розвинуту з дитинства інтимофобію, він буде всіляко відтягувати момент близькості з вами і, можливо, так і не займеться сексом зовсім. Частково до мовчунів примикають власники невеликих достоїнств. Ці будь-яку назву їх "гвинтика", сприймають як насмішку або образу, а тому і самі мовчать, щоб не провокувати.

 

Ханжі. Більш м'яка форма размовофобії - звичка вважати одні слова грубими і брудними, а інші прийнятними. Ханжа ніколи не вимовить слово "член", зате буде мати напоготові десяток евфемізмів для його позначення, включаючи медичні і ті, що викликають тільки сміх.

Вигадники. Легко користуються будь-якими словами, крім нецензурних, але насамперед віддають перевагу назвам власного винаходу. "Дядя Вася", "Діккенс", "штрудель", "боєць" - всі ці назви народжуються в головах здорових людей зі здоровим глуздом. Вигадники - найчисленніший клас.

Грубіяни. Любов до нецензурщини характерна для авторитарних і мазохістських особистостей. Образи заподіюють моральну біль, нехай і не завжди усвідомлюваний. Тому чоловік може використовувати їх в якості зброї і збудника. До речі, грубіянами стають не тільки люди, взагалі звичні до лайки, а й пригнічені альфа-лідери, які не змогли реалізувати свої мрії і амбіції в інших сферах життя.

Фабріціо Біджіо, автор еротичних коміксів: "Ми можемо нескінченно робити з себе мачо, але наше его надзвичайно вразливе. Нас легко налякати. Мені 41 рік, і багато чоловіків мого покоління, включаючи мене, виросли на порнокасетах, які ми дивилися потай від батьків. І у багатьох навіть до сорока років уявлення про секс не сильно просунулися. Це такий стрес! Я знаю багато чоловіків, в тому числі молодших за мене, які таємно приймають віагру - бояться не відповідати якимось там стандартам. А що насправді необхідно для занять любов'ю - це ніжність. І відсутність поспіху. Кохайтеся piano-piano (італ. "повільно-повільно"), і все інше буде.

Зараз ви читаєте новину «"Про що ти думаєш?": чи варто розмовляти з чоловіком в ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути