середа, 02 грудня 2015 12:33

По лінії відносин на руці визначають долю шлюбу
3

По лініях на руці можна дізнатися не тільки про характер людини, але й передбачити долю. Для тих людей у кого активна рука права (правша) вона є головною, по правій руці ворожать на долю, шлюб і дітей, лінії на правій долоні руки, несуть передбачальне значення, і відкривають майбутні події в житті людини. В той час, коли ліва рука відображає закладений потенціал і здібності індивіда, успадковані від батьків при народженні і можливі кармічні борги, які потрібно відпрацювати.

Особливо часто людей цікавить саме ворожіння, що стосуються щастя в особистому житті. Лінією шлюбу вважаються короткі горизонтальні рисочки, що знаходяться відразу під мізинцем. Щоб їх розглянути, стисніть руку в кулак і поверніть до себе ребром долоні.

Одна або кілька ліній розповідають про найбільш цінні і тривалі стосунки з протилежною статтю. До речі, тільки по лінії шлюбу не можна передбачити заміжжя, потрібно ще дивитися на інші лінії та знаки на долоні. Про те, як по лініях руки визначити долю свого шлюбу, читайте нижче.

Про що говорить лінія шлюбу

Ознака щасливого заміжжя — одна чітка і глибока лінія шлюбу. Довга і рівна лінія шлюбу на долоні вказує на довгі стосунки. Оптимальне положення — строго горизонтальне. Якщо така лінія у вас на обох руках, швидше за все, життя в шлюбі у вас буде чудовим.

Якщо у вас майже невидима, нерівна лінія або з розривами, це може бути знаком частих сварок і проблем у шлюбі.

Тривожним знаком вважаються лінії, які перетинають лінію шлюбу. Про невдалий шлюб говорить лінія, що опускається вниз.

Дві чіткі лінії шлюбу говорять про можливі два тривалих і щасливих шлюби або двоє відносин.

Якщо лінія шлюбу майже непомітна і дуже тоненька, то, швидше за все, у відносинах не було щирості або любов була нерозділеною.

Про зустріч судженого можна судити по розташуванню лінії любові, як ще називають лінію шлюбу. Чим ближче ця лінія до основи пальця, тим пізніше людину чекає довгоочікувана зустріч.

Хіроманти вважають, що на долонях можна побачити лише ті події, до яких людина наближається сама, завдяки своїм вчинкам і схильності.

Тому, якщо ви побачили на руці лінію, яка говорить про щось недобре, не турбуйтеся. Завжди є можливість змінити свою долю. Адже хіромантія — це ворожіння, а не сценарій життя. Пам'ятаючи про це, можна дізнатися багато цікавого про себе і про оточуючих.

Зараз ви читаєте новину «По лінії відносин на руці визначають долю шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути