вівторок, 21 вересня 2021 14:23

Парам порадили, як дивитися фільми жахів

Парам порадили, як дивитися фільми жахів
Головні індикатори страху – артеріальний тиск і розмір зіниць – менше проявилися у пар, що трималися за руки в момент перегляду фільмів жахів. Фото: pixabay

Щоб отримати менше стресу під час перегляду фільму жахів, треба триматися за руки із коханим.

Дослідники виміряли рівень стресу в 83 пар, які дивилися невеликі фрагменти з фільмів жахів і нейтральних фільмів під час експерименту, пише knowledge4policy.

"Ці відео спричиняли стресову реакцію. Однак були значні відмінності між ситуаціями, коли пари підтримували й не підтримували одне одного. Також ми зафіксували залежність від якості стосунків", - зазначив автор дослідження Тайлер Ґрафф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорстокі жарти: як розпізнати емоційне насильство в парі

Головні індикатори страху - артеріальний тиск і розмір зіниць - менше проявилися в пар, що трималися за руки під час перегляду фільмів жахів. Найменший стрес також відчували пари, які були в міцних стосунках. Це означає, що в стресових ситуаціях тактильний контакт із близькою людиною допомагає подолати страх.

Найголовніший час для пари впродовж дня той, який вони проводять у ліжку перед сном. Але часто закохані роблять одні й ті ж помилки, які можуть коштувати їм шлюбу. Одна з них: чоловік і жінка вкладаютсья в ліжко в різний час.

Зараз ви читаєте новину «Парам порадили, як дивитися фільми жахів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути