Ексклюзиви
субота, 27 квітня 2013 17:23

Освідчитися у коханні можна за допомогою "кіндера", під водою і у повітрі

Освідчитися у коханні можна за допомогою "кіндера", під водою і у повітрі
Фото: best-wedding.com.ua

Щоб оригінально освідчитися у коханні і не отримати відмову, треба продумати, як провести процес освідчення і за необхідності долучити до нього друзів і родичів. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів киянин Володимир Кравчук. У березні він освідчився своїй дівчині Катерині. Весілля запланували на серпень.

"Ми з Катьою зустрічались півтора роки, - каже Володимир. – Хотіли жити разом, але і мої, і її батьки проти цивільних шлюбів. Спочатку планував освідчитися на День Валентина 14 лютого, але вирішив, що це найбанальніше. Просто запросив Катю у ресторан на романтичну вечерю і подарував квіти. 8 Березня – теж не найоригінальніший день для освідчення. Переніс пропозицію руки і серця на звичайний будень".

У четвер після роботи запросив дівчину у кафе на каву.

"Вона ні про що не здогадувалася, а я до освідчення готувався два місяці. За день до цього купив у супермаркеті звичайний "кіндер сюрприз". Катя їх дуже любить ще з дитинства. Вдома обережно розпакував, ножем поділив шоколадне яйце на дві частини. Замість іграшки у коробочку поклав перстень, який купив напередодні у ювелірному салоні. На записці написав три слова і знак питання: "Вийдеш за мене?"

"Хотів Каті просто вручити "кіндер", але в останній момент розпереживався, вирішив, що це по дитячому, - згадує юнак. - На вихідні запросив її покататися на повітряній кулі. Коли піднялися у небо, дістав "кіндер" і вручив їй зі словами: "Я дуже тебе люблю". Катя не зрозуміла, що я освідчуюсь і просто сховала шоколадне яйце у сумочку. Наполіг, щоб відкрила при мені. Була така щаслива, що на півхвилини оніміла. Потім крикнула, що вийде за мене".

За словами хлопця, освідчитися оригінально можна не тільки у повітрі, але й під водою.

"Друг Леонід своїй дівчині Оксані освідчився, коли вони брали уроки дайвінгу в Криму. На березі після освідчення ми влаштували для них вечірку - пікнік з шампанським і полуницею. Оксані так сподобалось освідчення під водою, що навіть весілля вони влаштували на березі Чорного моря. Усіх гостей запросили на виїзну церемонію на пляж. Замість сукні Оксана півдня бігала у купальнику", - згадує Володимир.

Зараз ви читаєте новину «Освідчитися у коханні можна за допомогою "кіндера", під водою і у повітрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути