понеділок, 27 серпня 2018 20:39

Офіціантки без білизни подають каву у столичному кафе за гарні чайові
9

Наталі Косарева, почала оголятися для відвідувачів по вівторках
Фото: Фото надане Юліаною Косаревою
Наталі Косарева, почала оголятися для відвідувачів по вівторках
Наталі Косарева, почала оголятися для відвідувачів по вівторках
Наталі Косарева, почала оголятися для відвідувачів по вівторках
Наталі Косарева, почала оголятися для відвідувачів по вівторках

У столиці працює кафе Sex.Ed.Coffee, де відвідувачам подають каву офіціантки без білизни. Груди прикривають спеціальними наліпками. В закладі дві дівчини працюють оголеними. Шукають ще й чоловіка, який би згодився приносити каву без сорочки.

"Особливих вимог до дівчат не було. Взагалі не планувалась така концепція, - розповідає Gazeta.ua засновниця закладу Юліана Толкачова.- Я сексолог, хотіла відкрити музей- кафе, де б із можна було поговорити про секс, де люди б могли дізнатися чогось нового, відпустити свої страхи. До нас прийшла працювати одна дівчинка - танцівниця. Спочатку навчилась готувати каву, згодом стала офіціанткою. В якийсь момент їй стало нудно і вона вирішила роздягтися. Ми були не проти"

Наталі Косарева, почала оголятися для відвідувачів по вівторках. Інша офіціантка вирішила підтримати колегу. В цей день сексолог влаштовує зустрічі і говорить з клієнтами на відверті теми сексу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголені дівчата у ролі коханок - фотограф вишукано показав принади без білизни

"Помітила, що люди стидаються говорити на тему сексу. Часто сексуальні проблеми стають причиною розриву сімей, але варто трошки змінити свій принцип і все буде добре. Тому наша ціль допомагати людям вирішити сексуальні проблеми", - каже Толкачова.

В закладі шукають і оголеного офіціанта, але поки такого не знайшли. До чоловіків вимоги вищі, бо потрібно, щоб він вражав своїм торсом. Там мають бути накачані кубики пресу та гарна шкіра.

"Офіціанткам за такий стиль одягу не доплачуємо, але знаю, що дівчата мають гарні чайові. Вони дуже багато спілкуються з відвідувачами, жартують і дарують позитивний настрій", - впевнена власниця.

У будівлі Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької у Львові відкрили "еротичний театр".

У театрі Заньковецької говорять, що теж не схвалюють такого сусідства.

"Це приміщення перебуває в приватній власності. Ми, звичайно, не бажаємо такого сусідства, але самостійно на це впливати не можемо. Щоб унеможливити появу таких речей, у Львові повинна бути якась консолідована громадська позиція та обурення", – пояснює прес-служба театру.

Зараз ви читаєте новину «Офіціантки без білизни подають каву у столичному кафе за гарні чайові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути