Ексклюзиви
понеділок, 26 грудня 2011 13:42

Нумерація будинку і квартири впливає на кар'єру і сім'ю

Нумерація будинку і квартири впливає на кар'єру і сім'ю

Є закономірність між нумерацією дому і діями , які в ній виникають, - каже психолог центру "Путь к себе" Людмила Суббота, 35 років. Потрібно додати номер будинку, корпусу, квартири і звести відповідь до простої цифри. Якщо, наприклад, ви живете в будинку під номером 17, а квартиру маєте 35, треба ці цифри додати. В результаті 52. Додаємо 5 і 2, виходить 7.

Якщо в основі номеру "1"- ця квартира може розділяти людей, які там живуть. Кожний буде сам за себе..

"2" - квартира благополуччя. Це помешкання для двох. Навіть якщо людина в ній живе сама, невдовзі з'являться люди, які розвіють цю самотність. В ній гарно ростуть квіти. Але люди в такій квартирі не люблять критики, займаються накопичуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обирати подарунки треба за законами нумерології

"3"- щаслива цифра, але неспокійна. Люди, які мешкають у квартирі з такою основою, житимуть в атмосфері постійного свята. Але там може бути хаос, мешканцям хотітиметься всього і зразу. Не буде дисципліни.

"4"- така квартира — тиха гавань, захист, спокій, прагнення краси. В таких помешканнях звичайно живуть художники і музиканти.

"5" - ризикова цифра. Якщо з вас хлище невпинна енергія — вам у ній буде добре. Але така квартира нестабільна. В ній можуть траплятися пожежі. Найкраще такий номер підійде не для сім'ї, а для готелю чи магазина.

"6" - це число космічної гармонії. Число сім'ї. Дівчата з таких квартир обов'язково виходять заміж. Але у мешканців такої квартири можуть бути проблеми, сварки з ріднею.

"7" цифра гарна для отримання знань, але найгірша з усіх цифр для сім'ї. В такій квартирі будуть траплятися сварки, навіть розлучення. Тому вона найкраще підходить для студентів, усамітнень, медитацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двічі випала однакова комбінація цифр

"8" влаштує тих, хто думає про роботу і в спальні, і на кухні. Люди в такій квартирі без шматка хліба не залишаться ніколи. Це помешкання для тих, хто робить кар'єру. Але для любовних стосунків не найкраща. У ній не вистачатиме чуттєвості. Все-таки вісімка найкраще б підійшла до офіса.

"9" - енергія цієї квартири буде вас оберігати. Вона найближча до Бога. Її найменше чіпатимуть злодії. В номері, де основою є дев'ятка, найкраще влаштовувати лікарні чи санаторії. Але в такому помешканні люди можуть бути знервованими, їм заздритимуть сусіди. Тому краще з сусідами дружити.

Ось що кажуть про цифри у своєму житті "зірки"

Актриса Ірма Вітовська, живе у помешкання із номером – основою 3.

"Мені завжди подобалися цифри 3 і 5, вони мої улюблені. Чому так, не можу пояснити, просто інтуїтивно відчуваю, що вони приносять щастя. Мені з ними зручно. Все життя жила на 3, 4 чи 5 поверсі, не вище і номер квартири мав у собі 5. Зараз живу у квартирі, яка дісталася чоловіку від мами, її №5, маємо ще одну квартиру, там теж у номері є 5. Мені у них комфортно, енергія з мене б'є через край, можу навіть електростанцію заряджати. Квартири мені підходять, почуваюся в них прекрасно".

Актриса Ольга Сумська, мешкає у квартирі з основою 6.

"Так і є, як сказав психолог. Ми живемо дуже емоційно. Сімейка: Борисюк і Cумська! Сваримося яскраво з літанням тарілок. Але миримося теж незабутньо. У попередній нашій квартирі, де ми прожили 10 років, основою булла "1". Цифра самотності. І що ж ви думаєте, ми були на межі розлучення, гарно, що переїхали сюди, тут народилася менша донька. Це добре, що із "6" дівчата виходять заміж. Я ж турбуюся про старшу доньку Антоніну".

Співачка Наталя Валевська, вірить в магію чисел.

"У житті не раз переконувалася в тому, наскільки це сильна штука. Моя щаслива цифра - 7, найчастіше вона приносить мені успіх. Я потрапила в проект "Шанс", завдяки тому, що
зібрала у "Караоке на Майдані" 777 гривень 77 копійок. У самому конкурсі я виступала під номером 7 і це принесло мені перемогу. Я живу в квартирі під номером 25 - у сумі 7. І незважаючи на те, що нумерологи кажуть, що це не зовсім вдала цифра для сімейного життя - ми з чоловіком щасливі. Я впевнена, що магічна сімка завжди допомагає мені!"

Художниця Євгенія Гапчинська, в основі свого житла має цифру 5.

"Я вважаю, що цифри не впливають на долю, - каже вона. - Якщо людина дурна і робить дурні вчинки, бреше, то їй нещастиме скрізь. В тому числі і в квартирі. Я знаю людей, які живуть в будинку №13 і квартирі №13, вони дуже щасливі. Людина сама влаштовує свою долю. Мені дуже комфортно в своїй квартирі, в якій я живу абсолютно спокійно".

Зараз ви читаєте новину «Нумерація будинку і квартири впливає на кар'єру і сім'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути