Ексклюзиви
середа, 12 жовтня 2011 13:30

"Наречена так злякалася, що їй швидку хотіли викликати. А нареченому ніби сподобалось". 5 історій з життя стриптизерки

  Стриптизерка Олена навчалася на хореографа в університет культури Михайла Поплавського
Стриптизерка Олена навчалася на хореографа в університет культури Михайла Поплавського

Хмельничанка Олена у Києві працює стриптизеркою. В одному зі столичних стриптиз-клубів виступає під сценічним іменем "Ласкавая". Отримує 8 тис. грн/місяці. Має параметри 90-62-93. З кореспондентом Gazeta.ua спілкується о 21.00. За годину у неї почнеться робоча зміна.

"Під час приватного танцю можна мацати волосся, голову, шию і груди. Заборонено торкатися до сідниць і до інтимного місця. Але коли сідаю чоловікові на ноги, він машинально хапає мене за задніцу. Я в таких випадках не обижаюсь і охраннніка не кличу. Така у всіх чоловіків природа. Моє завдання – навіть імпотента заставити хотіти сексу", - зізнається Олена.

Про роботу дівчина дізналася у метро. Обіцяли зарплату від 10 тисяч гривень. Отримує 8 тисяч.

Танцювати навчилась за тиждень. Давали по два уроки на день. Спочатку вчили ходити, крутитися і танцювати, потім як еротично зняти труси і бюстгальтер.

"Деякі заробляють тисячу баксів на тиждень. Звісно, сплять з клієнтами. Працюю двічі на тиждень. Не виходжу на роботу тільки коли місячні і коли маю температуру. Тоді тіло ослаблене. Можна злетіти з шеста і скрутити шию. Розмір грудей, талії і сідниць - не головне. Скільки клієнтів – стільки й смаків.

Клуб зарплату не платить. Олена забирає половину виручки з приват-танцю і 20 % від замовлення клієнта, з яким працює. За один вихід має в середньому 200 грн чайових.

5 історій з життя стриптизерки

1.Раз заробила тисячу баксів за ніч. Танцювала півгодини для одного японця-банкіра. Він мене не лапав. Тільки попросив посидіти у нього на колінах. Найчастіше дають 20 гривень, рідше сунуть в труси 50 і 100. Подруга сексом по телефону заробляє вдвічі менше. Псевдонім "Ласкавая" мені придумала адміністраторка.

2.Заплатила штраф адміністратору, бо відмовилася знімати труси. Це був перший робочий день. У кінці кожного танцю обов'язково треба зняти все. Якщо не роздягнешся догола – після зміни заплатиш штраф 100 гривень. Для сміливості перед початком зміни більшість дівчат напиваються або курять траву. Це розслабляє. Під час другого стриптиз-танцю 3 хвилини крутилася на шесті, потім підійшла до одного з клієнтів, всілась йому на коліна, випила його віскі, трохи схмеліла і за 10 секунд зняла з себе усе.

3.Коли знімаю ліфчик, кидаю його у залу. Одного разу один пацан з Пітера зловив. Віддавати не хотів. Думав, раз зловив, значить це йому подарунок. Вимагав за ліфчик танець, потім почав кричати, що дасть сто доларів, якщо пересплю з ним. За сто доларів я б його навіть не поцілувала. Був п'яний. Не люблю росіян.. Вони вульгарні і скупі. Можуть шльопнути по сідницях, ущипнути, ніколи не пригощають і не дають чайових.

4.Один раз з друзями до нас в клуб прийшов мій хлопець Вадік. Святкували "мальчішнік" одного знайомого. Я побачила його з-за куліс, просила адміністраторку поміняти мене змінами, але вона погрожувала звільнити, якщо на танець не вийду. Я вибрала роботу. Хлопця можна й іншого знайти, а таку роботу втрачати не хочеться. Вадік мене тоді впізнав. Більше ми не зустрічались. Видалив мене з "Контакту". Як почали зустрічатися, перед моїм домом написав на асфальті "Лєнчик, я тєбя люблю". Потім закреслив і балончиком дописав "Я ошибался". Проплакала ніч, а потім пішла на роботу і на зло йому переспала з охоронцем.

5.На вихідні мене часто замовлять на виїзд – у бані, ресторани, на квартири – на Дні народження, дєвішніки і мальчішніки. Разів зо п'ять танцювала на весіллі. У червні один мажор женився. Мене його друзі попросили станцювати на весільному столі. Я мала здерти скатерку з салатами, грубо вискочити на стіл і станцювати вульгарний стриптиз. Наречена так злякалася, що їй швидку хотіли викликати. А нареченому ніби сподобалось.

Мене повсюди супроводжує охоронець з клубу. Без нього навряд чи погодилась виїжджати і працювати надому.

 

Зараз ви читаєте новину «"Наречена так злякалася, що їй швидку хотіли викликати. А нареченому ніби сподобалось". 5 історій з життя стриптизерки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути