Ексклюзиви
субота, 02 липня 2016 12:55

Наречена врятувала життя незнайомці під час власного весілля
5

24-річна медсестра Джулі Стройн, яка працює у відділенні травматології госпіталю "UPMC Presbyterian Hospital", Піттсбург, США, 11 червня вийшла заміж за Ендрю Ніксона.Весілля проходило у готелі "Пенсільванія", Нью-Йорк, і було не зовсім звичайним, пише 4tololo.

Після урочистої церемонії і позування для фото Джулі почула, як хтось кличе на допомогу, люди кричали, чи хтось уміє робити штучне дихання і чи є лікар.

Джулі не замислюючись кинула сумочку і квіти, і побігла на вулицю. 20-річна дівчина лежала без свідомості, і наречена-медсестра почала робити їй штучне дихання. Це спрацювало, Джулі змогла привести до тями дівчину, яка ще секунду тому що лежала без свідомості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречена сама фотографувала своє весілля

"Я забула про все, що було заплановано, і побігла рятувати життя тій дівчині. І я не думала про плаття, чи воно порветься, або про те, як безглуздо буде виглядати наречена, що займається подібними справами у весільній сукні. Я просто щаслива, що знаходилася поруч", — сказала Джулі.

Після реєстрації в готелі Джулі та її чоловік Ендрю пішли в місцевий бар до своїх друзів, які не могли повірити в те, що тільки що сталося.

"Вона опинилася в потрібний час в потрібному місці, я рада, що вона там була", — сказала Сенді Стройн, мама Джулі.

"Я знаю її з 15 років і те, що сталося, не було для мене чимось дивним. Я дуже пишаюся тим, що можу називати її своєю дружиною", — сказав Ендрю.

Зараз ви читаєте новину «Наречена врятувала життя незнайомці під час власного весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути