середа, 20 січня 2021 20:25

Не затягуйте переписку: 4 секрети онлайн-знайомств

Не затягуйте переписку: 4 секрети онлайн-знайомств
Під час онлайн-знайомства психологи радять не затягувати листування, а якнайшвидше призначати побачення. Фото: pixabay.com

Під час карантину онлайн-знайомств залишаються популярними. Головна їх небезпека в тому, що оцінюючи людину за повідомленням та сторінкою у соцмережах, про неї може скластися хибне враження.

Психолог Елі Фінкель дає кілька порад, щоб уникнути помилок і розчарувань під час інтернет-знайомств, пише Еlle.

1. Не гайте часу

Якщо від кількості кандидатів розбігаються очі, спробуйте звузити параметри пошуку. Визначіть для себе кілька важливих критеріїв - вік, освіта, соціальне становище, місце проживання, риси характеру - і відразу починайте спілкування з підходящими людьми.

2. Не довіряйте анкетам

Віртуальні тести не гарантують 100-відсоткового попадання - по ним можна лише провести початковий відбір. Вони допомагають визначитися лише із загальними параметрами. В іншому довіряйте своїй інтуїції.

3. Не затягуйте переписку

Спілкування онлайн має сеанс на етапі знайомства. Дайте собі час на обмін повідомленнями, але не затягуйте з цим. Якщо новий знайомий цікавий, призначайте зустріч. Тривале листування може ввести в оману. Підсвідомо ми починаємо створювати образ, який може не співпасти з реальністю. Корисніше наживо зустрітися із кандидатом, який вас зацікавив, і визначитися, чи продовжувати спілкування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пропозицію робив онлайн"

4. Зустрічайтеся в кафе

Де призначити перше побачення? Як показують дослідження, оптимальний варіант - запрошення на каву в демократичний заклад. Похід у кіно, на концерт чи в ресторан – невдале рішення, так як зустріч у людному місці не дає повного уявлення про співрозмовника.

Англійські психологи провели дослідження. Виявилося, що з пар, які обговорювали на першому побаченні фільми, лише менше 9% захотіли зустрітися знову. А ось з тих, хто говорив про подорожі, продовжували зустрічатися вже 18%.

Зараз ви читаєте новину «Не затягуйте переписку: 4 секрети онлайн-знайомств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути