неділя, 24 червня 2012 12:39

Чоловіка-зрадника впізнають за відкинутим сидінням автівки

Чоловіка-зрадника впізнають за відкинутим сидінням автівки
ФОТО: simpateashka.com

Столичний психолог 47-річна Тетяна Корнієнко упевнена, подружні зради стаються у більшості сімейних пар. По деяким ознакам поведінки чоловіка жінка може здогадатися, зраджують її чи ні.

"Коли чоловік не випускає з рук телефон - це перша ознака того, що у нього з'явилося таємне життя. Він усюди носить мобільний із собою, аби раптом дружина не прочитала інтимні повідомлення чи не побачила підозрілі дзвінки. Така поведінка особливо насторожує, якщо чоловік до цього лишав телефон у квартирі де завгодно", - розповідає Тетяна.

Чоловік починає доглядати за собою ретельніше, ніж раніше. Збрив бороду, прасує сорочки і купує для себе дорогі парфуми, намагається кардинально змінити імідж. Тут можна допустити, що у зраді винна саме дружина. Їй треба задуматися, що у подружньому житті вона робить неправильно. Бо чоловік не йде на такі зміни заради неї, натомість намагається вдосконалитися заради іншої.

Цілком логічно, що чоловік-зрадник затримується десь після роботи. Але він без проблем може відлучатися до неї і в робочий час.

Якщо у чоловіка є авто, можна поглянути на кілометраж. Відвідуючи коханку, чоловік може "наїздити" значно більше, ніж зазвичай. Також у них часто буває відкинуте чи посунуте назад сидіння — його власне або сусіднє. Чоловік, що зраджує, часто відмовляє дружині у сексі. Це природне явище, особливо якщо до коханки він має сильні почуття.

"В той же час, усі ці ознаки можуть і не свідчити про зраду. Адже усі чоловіки різні, кожному притаманні свої звички. Найголовніше, щоб обидва партнери зберігати щирі відносини і сімейне тепло. Тоді ніякі зради ні чоловіку, ні дружині не будуть потрібні", - каже психолог.

 

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка-зрадника впізнають за відкинутим сидінням автівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути