пʼятниця, 18 серпня 2023 17:43

Кількість шлюбів між українцями та іноземцями зросла на 38% за рік
Подія

Міжнародний сайт знайомств для українців по всьому світу UkrDate ще у 2022 році зафіксував зростання кількості реєстрацій на 65% зі США, Канади, Німеччини, Туреччини, Польщі, Іспанії та інших країн Європи.

Автор: Pexels
  Сайт знайомств UkrDate провів опитування серед користувачів, які видалили анкету з сайту
Сайт знайомств UkrDate провів опитування серед користувачів, які видалили анкету з сайту

У липні 2023 року сайт знайомств UkrDate провів опитування серед користувачів, які видалили анкету з сайту. В опитуванні взяли участь 7000 українців (65% жінок та 35% чоловіків віком від 25 до 55 років).

53% усіх опитаних зазначили, що видаляють анкету, тому що зустріли відповідну людину, 26% вийшли з сайту тому, що нещодавно зіграли весілля, 13% зазначили, що хочуть зробити перерву та 8% познайомилися в іншому місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять головних ознак здорових стосунків

Серед тих, хто відзначив вдале знайомство та весілля, 95% опитаних знайшли пару за кордоном, де мешкають зараз. 60% із них зустрічаються або вже розписалися з іноземним партнером (75% жінок та 25% чоловіків). ТОП країн, які відзначили респонденти – Туреччина, Німеччина, США, Канада, Словаччина. Ця цифра на 45% вища, ніж ті ж показники на початку 2022 року.

42% з усіх опитаних українців зазначили, що планують повернутися на батьківщину разом із новим партнером, 58% – мають намір продовжувати жити за кордоном.

"Наш сайт знайомств UkrDate відіграв свою роль. У зв'язку з імміграцією, яка продовжується і досі, значно збільшилася кількість тих, хто хоче залишитися в новій країні, відповідно збільшилися спроби знайти кохання та вийти заміж/одружитися. Користувачі стали охоче домовлятися про зустріч, легше йти на контакт та виявляти більше активності на сайті. Кількість міжнаціональних шлюбів зростає, змінюються традиції та погляди на побудову сім'ї", – каже представник UkrDate.

Сайт онлайн знайомств для українців по всьому світу UkrDate було запущено у 2008 році ізраїльською компанією Dabltech. Нині кількість реєстрацій серед українців перевищила 3 млн. користувачів.

В середньому кожна четверта дитина і молодь, особливо у віці від 16 до 24 років, проводять в інтернеті більше семи годин на день. А більше двох-трьох годин перед екраном вже вважається надмірним екранним часом. Про це йдеться в проекті доповіді Європейського парламенту.

Надмірний час перед екраном та занадто багато соціальних медіа можуть спричинити дефіцит уваги, скорочення тривалості уваги, імпульсивність, порушення нейророзвитку, обмежені когнітивні здібності та труднощі з навчанням та пам'яттю, йдеться у звіті.

Зараз ви читаєте новину «Кількість шлюбів між українцями та іноземцями зросла на 38% за рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути