вівторок, 28 листопада 2017 09:44

Яким знакам зодіаку у наступному році світить заміжжя

Яким знакам зодіаку у наступному році світить заміжжя
Наречені під час весільної фотосесії. 2018-й астрологи називають роком щасливих шлюбів. Фото: shampan.com.ua

2018 рік виявиться набагато кращим за попередній. Це рік щасливих шлюбів.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів київський астролог Віктор Давидов.

"Грудень буде насиченим на знайомства, - каже астролог. – Приймайте запрошення на побачення. Свою людину зможете знайти через соцмережі та сайти знайомств. Але бути надто довірливими не слід. Добре вивчайте нового знайомого, перш ніж відкрити йому свої почуття".

За словами астролога, чимало романів, розпочатих у грудні, завершаться шлюбами вже наступного року.

"Овнам час зважитися на переїзд до коханих. Не варто баритися із освідченням. Брати шлюб краще восени, - говорить Віктор Давидов. – На Тельців чекає період ревнощів. Кохані сунутимуть носа у ваше листування з друзями і колегами. Зміна сексуального партнера принесе розчарування".

Близнюків до заміжжя підштовхуватиме вагітність.

"Багатою на шлюби виявиться весна. Новина про поповнення у родині спантеличить. Новонароджені спонукатимуть вас до рішучих змін. Близнюкам час задуматися над покращенням житлових умов чи зважитися на покупку авто. Для Раків рік стане багатим на подорожі, зустрічі із давніми друзями та далекими родичами. Під час мандрів зароджуватимуться романи, які матимуть щасливе продовження", - каже астролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружка нареченої розсмішила весь інтернет

Левам на початку року бракуватиме домашнього затишку.

"Розлука із коханими стане для Левів нестерпною. Чи готові ви заради партнерів погодитися на переїзд і зміну місця роботи? Маєте шанс не тільки створити міцну сім'ю, але й організувати навколо себе однодумців. Дівам самотність піде на користь. Навесні розпочнеться службовий роман, який заставить вас по-новому глянути на стосунки. Пропозиція руки і серця спантеличить. Брати шлюб краще у листопаді", - говорить астролог.

Терезам краще утриматися від повернення у їхнє життя старих партнерів.

"Не впускайте у своє серце тих, хто вже завдав вам болю. Будьте відкритими для нових стосунків. Скорпіонам марно підлаштовуватися під когось і вдавати того, ким не є насправді. Утримайтеся від обіцянок. Уникайте любовних трикутників. Навесні можете закохатися у колегу по роботі чи нового знайомого. Ці стосунки нічого серйозного не обіцяють. Швидко втратите інтерес один до одного, але ризикуєте завдати шкоди своїй сім'ї".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка до 23 років удочерила 13 дітей

Стрілець через зайнятість може забути про найдорожчих. Рідні ображатимуться через обмаль уваги.

"Не замикайтеся у собі. У лютому зрозумієте, чого насправді хочете від життя. Освідчення і заручини, заплановані на 14 лютого, закінчаться весілля, - каже астролог. - У Козерогів це рік презентацій і творчих злетів. Не засиджуйтеся у чотирьох стінах. Гучно заявляйте про себе. Зачекайте із претензіями до коханих. Що ви зробили для того, аби в домі панував спокій і затишок? Годі прикриватися власною зайнятістю. Втрату партнера ви не переживете. Цінуйте його підтримку і будьте щедрими на подяку та компліменти".

Рідні намагатимуться допомогти влаштувати сімейне життя Водоліям. Та від знайомства наосліп їм краще відмовитися.

"На сайтах знайомств та у шлюбних агентствах вашої пари не буде. У сім'ї зі стажем повернеться романтика. Не шкодуйте грошей на сімейний відпочинок, - радить Віктор Давидов. - Риб потішать зміни в інтимній сфері. Кохані можуть влаштувати вам перевірку на вірність. Утримайтеся від службових та курортних романів. Весна принесе поповнення у родині".

Новий рік у центрі Києва цьогоріч буде "неоновим". Так назвали свято організатори. Головна ялинка України буде заввишки 30 м, її прикрасять метровими ліхтарями.

Зараз ви читаєте новину «Яким знакам зодіаку у наступному році світить заміжжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути