пʼятниця, 16 жовтня 2020 23:46

Як парі налагодити стосунки після народження дитини

Як парі налагодити стосунки після народження дитини
З появою малюка знижується кількість часу, грошей і енергії один для одного. Фото: pixabay

Фахівці визначили, які три токсичні звички можуть внести розлад в сімейне життя, коли у пари народилася дитина.

Експерти назвали топ-3 токсичні звички, які можуть зруйнувати ваші з партнером відносини після народження дитини, і способи боротьби з ними, пише moirebenok.ua.

Неповноцінний сон

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, що пара готова жити разом

З народженням дитини приходять безсонні ночі. Важливо, щоб партнери давали один одному можливість відпочити і як слід виспатися. Недолік сну може зробити маму буркотливою, роздратованою і напруженою, що погано позначиться, як на вихованні малюка, так і на взаєминах з коханим. Домовся з партнером про нічні чергування біля ліжечка — день ти, день він.

Втрата романтики у відносинах

З появою малюка знижується кількість часу, грошей і енергії один для одного. Але це зовсім не означає, що романтика повинна зникнути з життя. Будьте з коханим винахідливі, знайдіть нові способи висловити свою любов і підкреслити вашу привабливість в очах один одного.

Відсутність турботи стосовно себе

З появою малюка мамі доводиться багато часу присвячувати йому і зовсім забувати про себе. Вас стало не двоє, а троє або навіть більше і потрібно пристосовуватися до цих змін. Ти будеш менше втомлюватися або дратуватися на свого партнера або дитини, якщо зможеш трохи часу кожен день приділяти виключно собі.

Коротка прогулянка або просто час, проведений на самоті, доставить радість і принесе відчуття гармонії і енергії, яка зміцнить сім'ю.
Обговори з чоловіком можливість присвячувати собі хоча б годину в день і дай йому таку ж можливість.
Не соромся просити про допомогу у близьких. Якщо є, кому посидіти з малюком, не бійся розлучитися з ним і приділити час собі. Наприклад, можна відволіктися на заняття йогою — це прекрасний спосіб розслабитися і отримати заряд бадьорості.

Щастя партнера має більший вплив на тривалість життя іншого, ніж особиста задоволеність. Задоволеність життям пов'язана з поведінкою, яка може вплинути на здоров'я, дієту і фізичну активність, а якщо один партнер перебуває в депресії, то депресія загрожує і другому партнеру, пише журнал Psychological Science.

Зараз ви читаєте новину «Як парі налагодити стосунки після народження дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути