понеділок, 21 листопада 2011 11:52

"Хлопцю напрокат" двічі розбивали носа

"Хлопцю напрокат" двічі розбивали носа

Андрій два роки працює у фірмі "Чоловік напрокат". Офіс знаходиться на столичній Троєщині. Його працівники надають послуги з ремонту та прибирання квартири. Восьмеро працюють "чоловіками напрокат". Ходять на побачення з клієнтками, вдають їхніх суджених при батьках, супроводжують заможних дам на бали, вечірки та ділові зустрічі. Народився він у Черкасах. Живе у Києві з 1998 року. У 2004 році закінчив університет Карпенка-Карого. Одружений. Має двоє доньок.

"На вечірки і концерти люблю ходити. Таких замовлень найбільше, - зазнається Андрій. - Фотографувавя з Ані Лорак, бачив зблизька Анжеліку Варум і "Іванушкі Інтернешнл". На концерті Алли Пугачової торік сидів у першому ряду. Ходив з дочкою якогось політика з Київщини. Заїхав до них додому. Вона в мою "шкоду" сідати не захотіла. Нас під палац "Україна" відвез на "мерседесі" її водітєль".

Був на закритій вечірці, де київські банкіри розважалися.

"Там червону ікру подавали в салатніцах. Можна було їсти столовою ложкою. Фуа-гру я мастив на кусок м'яса і їв без хліба, щоб більше влізло. Майже ніхто не їв. Пили вино і вели світські бесіди. А я так не можу: раз приготували, поставили, то чого воно має киснути? Супроводжував заступницю директора банку. Вона мене витягувала з-за столу танцювати. Сама нічого не їла, випила дві пляшки шампанського. З ресторану виносив її на плечі, бо стояти на ногах не могла — так напилася. Таксі визвав і ледь вмовив в салон сісти. До мене чіплялася, додому звала. Хотіла на своїй тачці їхати, ключі забрав. Наступного дня зідзвонлись. Завіз їй ключі. Вона заплатила на 500 гривень більше, ніж мала. Сильно вибачалась".

Зізнається, що йому двічі розбивали носа.

"Замовила мене студентка. Хотіла, щоб хлопець приревнував. Я під гуртожиток приїхав, а дівчата з вікон виглядають. Вахта мене впускати не схотіла. Стою на сходах, чекаю цю Лєну чи Катю. Вона вийшла, попросила, щоб поцілував її. Тут звідки не візьметься її чувак. Мені кулаком між очі. Думав ніс зламав. Приревнував так, що за місяць вони одружилися. Дівчина мені ще довго дякувала. А я тиждень на роботу не ходив, бо ніс спух. Другий раз побив чоловік одної бізнес-вумен. Вона не хотіла сама на корпоратив їхати. Найняла мене. Попросила, щоб ще й додому відвіз. Біля під'їзду я побіг їй дверці відчинити, а чоловік вийшов зустрічати. Приревнував мабуть, взяв мене за комір сорочки. Думав, буде душити, а він головою по носі. Кров'ю залило все обличчя. Я на нього заяву написати хотів, але за два дні після того домовились на мирову. Поняв чувак, що неправ".

Зараз ви читаєте новину «"Хлопцю напрокат" двічі розбивали носа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути