Ексклюзиви
середа, 14 червня 2017 01:37

Гайтана вийшла заміж за батька своєї дитини

Співачка Гайтана вперше зізналася, що близько року тому вийшла заміж. Зараз вона на дев'ятому місяці вагітності, чоловік в усьому допомагає їй і планує бути присутнім при пологах. Майбутня мама не стала приховувати стать дитини - у них народиться донька. Їй уже вибрали ім'я.

Автор: Instagram Гайтани
  Гайтана зізналася, що вже близько року заміжня
Гайтана зізналася, що вже близько року заміжня

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайтана розповіла, з ким обирає весільну сукню

"Дівчинка. Я дуже радію. Для мене це якесь свято. Це перша дитина, і я ще вчуся, як це сприймати. Для мене кожен день якийсь новий. Зараз я їхала, про вона там в животі танцює. Це все так дивно для мене!", - розповіла співачка "Світському життю".

Гайтана та її чоловік вже визначилися з ім'ям доньки - пара назве її Ніколь. За словами співачки, ім'я для дитини вибрав чоловік.

Хто саме став обранцем артистки, невідомо. Гайтана приховує чоловіка і каже лише, що тепер він виконує роль її продюсера.

"Він не публічна людина. Так, ми одружилися. Це було ще в минулому році. Це було все дуже швидко. Я трошки менше року заміжня. Він усім займається зі мною. Навіть якщо він чогось не знає, він вчиться і робить все. Контролює весь процес моєї роботи", - розповіла зірка.

Гайтана додала, що робити перерву в кар'єрі у зв'язку з народженням дитини не буде. Має бабусь, які все готові допомагати.

Співачка Гайтана розповіла, як проводить час у Конго разом з родиною.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана вийшла заміж за батька своєї дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути