пʼятниця, 20 квітня 2012 13:33

Щоб знайти чоловіка в інтернеті, на сайт знайомств ходять як на роботу

  Наталя Кондратенко знайшла собі чоловіка на сайті знайомств.  Тепер допомагає іншим жінкам вийти заміж.
Наталя Кондратенко знайшла собі чоловіка на сайті знайомств. Тепер допомагає іншим жінкам вийти заміж.

Вінничанка Наталя Кондратенко, 37 років, знайшла собі чоловіка на сайті знайомств. Тепер допомагає іншим жінкам вийти заміж. Дає поради як правильно оформити анкету на сайтах знайомств, які фотографії виставляти та коли іти на перше побачення. Наталя за освітою психотерапевт.

"Для того, щоб щось знайти, треба знати, що саме ти шукаєш, - розповідає Наталя. - Складіть детальний портрет чоловіка, якого ви хочете зустріти. У мене вийшов портрет на  два аркуші. З Андрієм познайомилась через два дні після того, як я остаточно дописала портрет. Під час складання портрету дослухайтесь до себе, чого ви хочете від шлюбу: соціального статусу чи тихого сімейного життя. Хочете за кордон чи залишитись у своїй країні. Це різні категорії відносин і різна підготовка. Треба знати свої недоліки і в портреті чоловіка дописати риси, які перекриватимуть їх. Наприклад, ви не вмієте готувати, у портреті можна написати: "чоловік готує із задоволенням".

Наталя вважає, що сьогодні інтернет — один з кращих способів знайомств, оскільки там великий вибір.

"Я ходила на сайт знайомств, як на роботу. Якщо просто зареєструватися  і інколи заходити, нічого не вийде. Як правило, за цим стоїть праця. Не бійтеся писати першими. Всі кажуть, що жінка не повинна проявляти ініціативу, що чоловіки мисливці. Але насправді не всі чоловіки такі. Якщо ж хочете вольового і сильного, будьте готові, що він сам все вирішуватиме у сім'ї".

На сайті знайомств краще ставити звичайні фото.

"Занадто красиві, студійні викликають ефект снігової королеви, - пояснює Наталя. - Чоловіки дивляться і бояться познайомитись: думають, дівчина неприступна і відмовить їм.  В результаті, або ніхто не напише, або пише щось непристойне.

Не бажано виставляти фото з іграшками, бо сприйматимуть як дитину. Можна вдома, на природі. Нехай ваші фото подивиться хтось інший. Бо ті, де ми собі подобаємось, інші можуть не сприймати. Багато фотографій виставляти не варто, вистачить до десятка.

Із першим побаченням затягувати не варто, за два-три тижні можна призначати. Довга переписка невідомо чим закінчиться. Перед побаченням обміняйтесь номерами телефонів і дайте номер чоловіка батькам або друзям. Часто жінки зависають на минулих відносинах, нерозділеному коханні і не будують нових відносин. А я завжди кажу: "найкращий спосіб йти вперед — спалити мости за собою".

Зараз ви читаєте новину «Щоб знайти чоловіка в інтернеті, на сайт знайомств ходять як на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути