четвер, 12 грудня 2019 11:01

Що подарувати коханій на Новий рік

Дехто починає купувати подарунки близьким, друзям і родичам задовго до свята. Проте більшість чекає хороших знижок, якими рясніють грудневі рекламні плакати. Середина грудня – чудовий час для практичних людей замовити подарунки на Новий рік, адже з 16 по 22 грудня проходить новорічний розпродаж на ROZETKA, де можна вибрати подарунок на будь-який примхливий смак. Але що ж подарувати? Відповідь на це питання потрібно шукати заздалегідь.

  Середина грудня – чудовий час для практичних людей замовити подарунки на Новий рік
Середина грудня – чудовий час для практичних людей замовити подарунки на Новий рік

Прислухайтеся до свого серця і будьте обережні з покупкою подарунку – він має бути ідеальним, адже жінкам часто дуже складно догодити. Не варто купувати шампуні, набір гелів для душу і мило. Будьте оригінальніші!

П'ять ідей подарунку дівчині

Класичні варіанти новорічних презентів, які порадують будь-яку представницю прекрасної статі:

● Красива мереживна білизна подарує будь-якій жінці невимовну радість, але лише в тому випадку, якщо чоловік точно вгадає з розміром.
● Ювелірна прикраса – це може бути кольє, сережки, браслети або годинник з коштовним камінням.
● Влаштуйте романтичні вихідні в дачному будиночку або екзотичній країні біля океану, можна купити авіаквитки або турпакет.
● Якщо дружина любить готувати, то корисним подарунком буде мультиварка або аерогриль. Проте вибирайте такий подарунок лише в тому випадку, якщо впевнені, що він припаде до душі. Деяких жінок може образити відсутність романтики в таких побутових речах.
● Улюблений парфум також є приємним подарунком. Тим паче, що вибрати такий подарунок досить просто, жінки рідко міняють свої пристрасті в ароматах – просто підгляньте у неї на туалетному столику назву напівпорожнього флакона.

А ще чудова ідея – запитати безпосередньо, що б вона хотіла отримати від вас до свята. Багато жінок досить практичні, щоб висловити побажання, не заставляючи чоловіків придумувати за них. А щоб доставити радість здивування – додайте милу м'яку іграшку або новорічний сувенір. Ну, і звичайно ж, подарунок має бути красиво упакований!

  Середина грудня – чудовий час для практичних людей замовити подарунки на Новий рік
Середина грудня – чудовий час для практичних людей замовити подарунки на Новий рік
Зараз ви читаєте новину «Що подарувати коханій на Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути