Ексклюзиви
вівторок, 29 березня 2016 14:50

Чому чоловіки не люблять найрозумніших?

Чому чоловіки не люблять  найрозумніших?

Чому ніхто не любить найрозумніших? Про це розповідає читачкам Gazeta.ua Міла Левчук, педагог і експерт із сімейних стосунків.

"Вони всі помічають, скрізь улізуть. Завжди заведуть суперечку про макарони-макарунси, чи є фейком розказана історія. І як же змовчати на пропущену кому ?! В розумняшок один аргумент: "Ганьба яка, скажи дякую, що тобі вказали і виправили, більше знаєш - розумнішою виглядаєш" І начебто вони мають рацію, крити нема чим. Забула кому - плати кров'ю, мерзотниця. Але що за цим ховається?

1. Це почуття погано прихованої переваги і бажання про неї заявити. Розумняшки від цього люто відбиваються, але якщо прислухаються до себе і подумають, чому їх так тягне і так приємно лізти з вказівками, то виявлять саме це.

2. Бажання принизити того, хто висувається: "Претендуєш? Відповідай. Я ось не претендую, але відповідаю. Ти не краща від мене". Насправді це тривожний симптом жінки-мінус - вони порівнюють себе з іншими і лізуть конкурувати. У них є звичка вказувати і сперечатися, коли їх не просили, і вважати себе благодійницями. До цього зазвичай додається непереборне бажання критикувати людей, не зважаючи на їхні почуття, і знижувати їх самооцінку. Тобто ви не тільки шкодите собі, своїм відносинам із оточуючими, але ще і самим людям навколо. А вдаєте, що допомагаєте. Допомагати - це вказати на помилку іноземцю, який вивчає російську і просив вас виправляти, а те, що ви робите, - насильство.

Ця погана звичка вилазить і в спілкуванні з чоловіками, а вони цього терпіти не можуть. Дамочка, що лізе зі снобиськими коментарями, різко втрачає 50% своєї привабливості. За те, що він говорить "звОнит", ви маєте право додати його в чорний список. Але робити йому зауваження - ні. А в відносинах це завжди маленький камінчик на шальках терезів "За що я її не люблю". Тому що це НІКОМУ не подобається. Так, ви маєте рацію, але вас не кохають. Що для вас важливіше?

Якщо ви маєте намір вилізти з обладунків жінки мінус, має бути важливішим друге. І якщо ви складете зброю, нічого не трапиться! Не почнеться війна, не заплачуть діти. Ви просто позбудетеся способу самостверджуватися за чужий рахунок і незабаром відчуєте свободу від конкуренції і зростання самооцінки.

А ви любите тикати людей носом?"- сміється Міла.

Цьом-цьом, пробач, я зайнята",- як перевірити, чи хоче чоловік одружитися

Зараз ви читаєте новину «Чому чоловіки не люблять найрозумніших?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути