Ексклюзиви
субота, 24 грудня 2011 09:45

Через фігурку дракона сім'я може пересваритися
6

Фото: фото: REUTERS

Перед Новим роком у магазинах сувенірів продають статуетки та іграшки драконів. Люди купують їх на подарунки.

"Хоча вступаємо у рік Дракона, дарувати амулети драконів і такі ж іграшки небезпечно, - вважає столичний біоенергетик Мирослав Олійник. - Ці предмети сприятимуть розвитку конфліктів і сварок у сім'ї. Зараз люди масово скуповують картини з драконами і вішають їх на стінах. Цей фантастичний звір дихає вогнем. Між дуже близькими людьми може спалахнути іскра ворожнечі".

Мирослав Іванович вважає, що тримати подібні статуетки, магніти та іграшки вдома не варто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнери радять зустрічати Новий рік у чорному

"Особливо неправильно дарувати іграшки-дракони дітям. Це провокуватиме їх до агресії та люті. Усі дракони розмальовані у яскравий помаранчевий та червоний кольори. Це барвники-подразники. Якщо у такі кольори стіни вдома пофарбувати, сім'я часто сваритиметься без причини. Колір давитиме на очі і голову, у такій кімнаті можуть снитися жахіття".

Не варто привозити статуетки драконів з-за кордону.

"Одні мої знайомі привезли з Китаю метрову вазу, розмальовану драконами. Після того у сім'ї почалися пригоди. Господар згубив обручку, дружина розбила авто, донька розійшлася з хлопцем, у квартирі почастішали скандали. Прийшли до мене на прийом, кажуть, конфлікти і проблеми беруться нізвідки. Це не перший випадок, коли через сувеніри з-за кордону люди перестають жити спокійно, постійно встрявають у халепи. Одразу розпитав, чи не мають вдома сувенірів подібного роду. Коли повернулися додому, знайшли усередині вази черепки і волосся. На ній якісь китайські чаклуни здійснювали ритуали. Вазу викидати не хотіли, бо була дуже дорогою. Здали її у ломбард. Хотіли на ті гроші повторно додому щось купити. Я відрадив. Попросив віддати їх у сирітський будинок або пожертвувати комусь на операцію. Тільки тоді у сім'ю повернулись гармонія, любов і щастя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Новий рік радять купувати ялинки-букети та вакуумовані живі квіти

Від копілки-дракона можна зазнати матеріальних невдач.

"Зараз на прилавках повиставляли чорні дракони-копілки. Люди купують їх і не розуміють, що збирати гроші у чорну копілку не можна. Чорний колір поглинає прибутки і замикає потік фінансової енергії у дім".

Анна Усік

Зараз ви читаєте новину «Через фігурку дракона сім'я може пересваритися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути