вівторок, 25 квітня 2017 01:37

Боєць АТО 2 тижні репетирував, як на протезі стати на коліно перед коханою

Річницю шлюбу святкуватимуть боєць АТО Віктор Кардаш і викладачка англійської мови Ольга. Познайомилися у київському військовому шпиталі. Чоловік на війні отримав поранення. Йому ампутували ногу.

"Якось подзвонила знайома. Попросила провідати у шпиталі одного хлопця, якому ампутували ноги. Погодилася. Закохалася у нього з першого погляду. Наступного разу зустрілися на святкуванні дня морської піхоти у Києві. Цілий день провела з Віктором. З того часу почали часто бачитися. Кілька разів забирала коханого додому, щоб міг помитися і поїсти домашньої їжі. Він одразу потоваришував із моїми батьками і братом", - розповіла Ольга кореспонденту Gazeta.ua.

Автор: надане Ольгою Кардаш
  Віктор і Ольга Кардаш познайомилися у київському військовому шпиталі
Віктор і Ольга Кардаш познайомилися у київському військовому шпиталі

"Пропозицію Віктор зробив за 2 місяці після знайомства. Освідчився на відкритті виставки "Переможці". Став на коліно, простягнув квіти і витягнув із протезу обручку. Згодом зізнався, 2 тижні репетирував, як на протезі стати на одне коліно", - додала вона.

Ольга та Віктор мешкають у Києві на зйомній квартирі. Обоє працюють.

Автор: надане Ольгою Кардаш
  Віктор і Ольга Кардаш познайомилися у київському військовому шпиталі
Віктор і Ольга Кардаш познайомилися у київському військовому шпиталі

"Мріємо про дітей, але для цього треба мати власне житло. У нас його немає. Зараз з Віктором орендуємо маленьку однокімнатку. Двері і проходи вузькі. На колясці чоловік їздити не може. Доводиться стрибати на одній нозі", - розповіла Ольга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс сама освідчиться коханому

"Віктор мав стати на протез за 1,5 роки, але зробив це за півтора місяці. Зразу ж після цього йому запропонували працювати на фірмі,котра займається протезуванням. Тепер він допомагає іншим хлопцям стати на протези", - додала вона.

Канадська співачка 38-річна Неллі Фуртадо підтвердила, що розлучилася із чоловіком Демасіо Кастельйоном. Разом були протягом 8 років. Тепер хоче знайти нареченого через Вікіпедію.

Зараз ви читаєте новину «Боєць АТО 2 тижні репетирував, як на протезі стати на коліно перед коханою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути