пʼятниця, 21 квітня 2017 16:10

Брітні Спірс сама освідчиться коханому

Брітні Спірс сама освідчиться коханому
Брітні Спірс знову зібралася заміж і планує сама освідчитися коханому. Фото — 24 news

Американська співачка 35-річна Брітні Спірс знову зібралася заміж. Її новий бойфренд - 23-річний Сем Асгарі. Співачка на стільки закохана, що готова сама освідчитися коханому і покликати його до шлюбу. Про це повідомляє видання RadarOnline, посилаючись на інсайдерів, наближених до артистки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс хоче народити зірці свого кліпу дитину

Джерела повідомляють, що співачка вже спланувала як буде освідчуватися. А також продумала деталі весілля. Воно відбудеться в Лас-Вегасі наприкінці цього року.

"Сем і так витрачає гроші Брітні. Тому свою обручку вона купить собі сама. Весільна церемонія буде тематично оформлена метеликами, і коли вони обміняються клятвами вірності, то випустять у небо багато метеликів" — говорить інсайдер.

Оскільки познайомилися Спірс і Асгарі під час зйомок кліпу на її пісню "Slumber Party", у своєму першому танці вони обіграють і їх знайомство.

Дату весілля Спірс тримає в секреті, але відомо, що воно буде великим. Запрошення отримають не тільки родичі і друзі співачки, але й працівники лас-вегаської резиденції, в якій Брітні виступає уже два роки.

Раніше Спірс уже мала два невдалих шлюби. Перший із Джейсоном Олександром. Другий - з хореографом Кевіном Федерляйном. Виховує синів Шона иа Джейдена.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс сама освідчиться коханому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути