пʼятниця, 21 квітня 2017 07:07

Анджеліна Джолі виходить заміж

Автор: "InTouch Weekly"
  Анджеліна Джолі виходить заміж за британського мільйонера - ЗМІ
Анджеліна Джолі виходить заміж за британського мільйонера - ЗМІ

Американська актриса Анджеліна Джолі зібралася заміж.

За інформацією інсайдерів таблоїду "InTouch Weekly", новим обранцем Анджеліни Джолі став 40-річний британський мільйонер і філантроп, ім'я якого тримається в секреті. Відомо, що з ним актриса познайомилася торік на вечірці у спільних друзів в Лондоні.

Також, за словами людини з близького оточення зірки, найближчим часом Анджеліна познайомить бойфренда з дітьми. Сподівається, що вони знайдуть спільну мову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт програв Анджеліні Джолі

Проте екс-чоловікові Бреду Пітту це не подобається.

"Ця новина застала Бреда зненацька. Він і не підозрював, що вона з кимось зустрічається, не кажучи вже про весілля. Думка про те, що інший чоловік буде виховувати його дітей, зводить його з розуму і розбиває серце. Бред не зустрічався з новим чоловіком Енджі, не хоче з ним знайомитися і вважає його чужинцем в своїй родині", - розповів анонімний інсайдер Пітта, цитує видання.

Торік 19 вересня Анджеліна Джолі подала документи на розлучення з актором Бредом Піттом. У заяві причиною розлучення Анджеліна назвала непримиримі протиріччя у вихованні дітей. Справжні ж причини розриву невідомі. Бред казав, що Анджеліна перестала піклуватися про себе. Майже нічого не їсть, щоночі п'є вино й постійно курить. Анджеліна говорила про зради чоловіка і його пристрасть до алкоголю. Заявляла — у нетверезому стані він небезпечний для дітей, бо не контролює себе.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі виходить заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути