вівторок, 08 листопада 2016 11:19

Бред Пітт програв Анджеліні Джолі

Бред Пітт програв Анджеліні Джолі
Reuters

Нещодавно Бред Пітт подав до суду прохання надати йому такі ж права щодо опіки над дітьми, які має на даний момет Анджеліна Джолі. Джолі була націлена на отримання одноосібної фізичної опіки. І, як стало відомо, вона цього домоглася.

Знаменитості дійшли згоди щодо того, з ким житимуть їхні шестеро дітей ще в кінці жовтня. Згідно з домовленістю, Бред Пітт не отримає рівних з Анджеліною Джолі прав з опіки над їхніми дітьми.

"Всі діти залишаться разом з матір'ю. Вони також продовжать терапевтичні зустрічі зі своїм батьком. Всі сторони налаштовані на лікування сім'ї, тому ми просимо вас про поважне відношенні в цей важкий час", - повідомив представник Джолі, зазначивши, що інші подробиці щодо розлучення він на даний момент розголошувати не може.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охоронець Бреда Пітта і Анджеліни Джолі розповів, як доглядав за їх дітьми

Про розлучення Бреда Пітта і Анджеліни Джолі стало відомо в кінці вересня. Тоді актриса подала документи на розлучення, побоюючись за безпеку своїх дітей. Приводом для рішучих дій став інцидент, що стався на борту літака, коли старший син подружжя Меддокс сильно посварився з Піттом. За словами свідків, актор підвищив на підлітка голос і застосував фізичну дію. Формально ж Джолі послалася на "непримеренні розбіжності між нею та її чоловіком".

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт програв Анджеліні Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути