Ексклюзиви
четвер, 14 грудня 2017 10:06

Які знаки зодіаку стануть батьками 2018 року

Які знаки зодіаку стануть батьками 2018 року
У Дів народжуватимуться діти, які стануть точною копією своїх батьків. Фото: mini-rivne.com

Астрологи передбачають бебі-бум у наступному році. За прогнозом харківського астролога Олени Максимової збільшення родини 2018 року варто планувати Тельцям, Ракам і Терезам.

"Овен не буде готовим до батьківства, але розділить радість народження нащадків у друзів і родичів, - говорить Максимова. – Вас кликатимуть за кумів, запрошуватимуть на хрестини і дитячі дні народження".

Тельцям не слід діяти всупереч природі.

"Якщо вагітність не настає у першому півріччі, не варто погоджуватися на штучне запліднення. Зачекайте. Завагітнієте восени, - говорить Максимова. – Близнюкам легко буде зачати дітей. Але перший період доведеться поберегтися, аби виносити плід. У Раків народжуватимуть племінники та онуки. Розширення у родині застане зненацька".

Левам до листопада краще не планувати вагітність та усиновлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Астролог розповів, чого не можна одягати в Новий рік

Дів народжуватимуться діти, що стануть точною копією своїх батьків. Ви тішитиметеся їхнім успіхам і не уявлятимете, як могли стільки часу жити без малюків. У Терезів народжуватимуться здібні та талановиті нащадки. Вагітність носитиметься важко. Можливі передчасні пологи. Краще знаходитися під наглядом лікарів", - каже астролог.

У Скорпіонів вдалий рік, аби одружуватися і народжувати дітей.

"З'являтимуться на світ двійнята і трійнята. Збільшуватимуться сім'ї у Стрільців. Багатьом важко буде завагітніти. Лікарі ставитимуть неправильні діагнози. Краще перездати аналізи, перш ніж розпочнете лікування і погодитеся на штучне запліднення", - прогнозує Олена Максимова.

Козероги ставатимуть батьками влітку та восени. Новонароджені нащадки спонукатимуть відмовитися від шкідливих звичок і задуматися над збільшенням житлової площі.

"Водоліїв поповнення у родині чекає навесні, - каже астролог. - Народяться довгоочікувані діти. До кінця року бездітні Риби всерйоз задумаються над усиновленням. Затягувати з процесом не варто. Відчуєте себе щасливими батьками, коли подаруєте сімейний затишок тим, хто давно чекає на маму і тата. Після усиновлення можете завагітніти попри застереження і діагнози лікарів. Доля винагородить вас за добре серце".

Як провести новорічну ніч так, аби щастило протягом року і чому 2018 рік краще зустрічати у родинному колі.

Зараз ви читаєте новину «Які знаки зодіаку стануть батьками 2018 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути