вівторок, 03 листопада 2020 23:46

Які важливі стадії стосунків переживають найміцніші пари

Які важливі стадії стосунків переживають найміцніші пари
На останній стадії, як правило, закохані нічого не приховують. Фото: pixabay

Відносини починаються і закінчуються у кожної людини по-різному.

Психологам все ж вдалося вивести формулу, за якою можна дізнатися про 5 стадій, через які проходять тільки найміцніші пари, пише Elle.

Перша з них - це закоханість. Найхвилююче і непередбачуване почуття, яке не можна контролювати. Все тому, що ми піддаємося інстинкту, який задовольняється лише тимчасово. У цей період партнер здається нам найідеальнішим чоловіком на планеті. До тих пір, поки закоханість не переходить на наступний рівень або зовсім не зникає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали фразу, яка рятує стосунки

Далі - розвиток відносин. Коли ми зізнаємося в любові – здійснюємо свідомий вибір. Відповідно розуміємо, що перша стадія підійшла до кінця і готові продовжувати відносини. Люди прив'язуються одне до одного, будують спільні плани, ростуть і розвиваються. На цьому етапі багато пар вирішують теми щодо спільного життя і шлюбу.

Натомість, розчарування і відчуження – переломна стадія, яку багато хто так і не долає. У якийсь момент людина може зрозуміти, що не відчуває колишніх емоцій поруч з коханим, а надії на безхмарне майбутнє пропали. Коли ми закохані, все в партнері здається перебільшено прекрасним. А на цій стадії навіть те, що колись в ньому подобалося, починає дратувати. Це можна і потрібно пережити.

Ситуацію можна врятувати, змінивши напрямок думок. Завдяки роботі над собою та над відносинами, отримаєте нагороду: доросліші та міцніші почуття. Ми недосконалі – у всіх є проблеми і комплекси, тому потрібно закохатися в недоліки одне одного. Відносини – це робота, важливо зрозуміти, що для справжнього кохання потрібен час, терпіння і сили.

На останній стадії, як правило, закохані нічого не приховують, знають сильні і слабкі сторони одне одного і люблять партнера таким, який він є. Коли ви пройдете через всі труднощі, то знайдете головного однодумця, а це найважливіше.

Експерти порадили, які факти із життя вказують, що закохані готові жити зі своїм обранцем чи обраницею. Спільне проживання пари - це дуже важливий крок, який вимагає обговорення як фінансових планів, так і побутових. Спеціалісти назвали 6 ознак того, що пара готова переїхати і жити разом. Однією з таких ознак є те, що пара фактично вже живе разом.

Зараз ви читаєте новину «Які важливі стадії стосунків переживають найміцніші пари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути