вівторок, 19 лютого 2019 01:35

Як зрозуміти, що чоловік дійсно вас любить

Жінки бурхливо висловлюють свої почуття і не приховують емоції, чого не скажеш про чоловіків.

Щоб зрозуміти, наскільки сильні почуття, краще фокусуватися на зовнішніх проявах. Те, як людина надходить, в більшості випадків більш серйозний доказ того, що відбувається у нього в душі, ніж слова, які він вимовляє, пише psychologies.ru.

1. Він хоче проводити час з вами

 

Бажання присвячувати весь вільний час стосункам - ознака сильних почуттів і бажання близькості. І хоча обидва партнери можуть бути завантажені роботою, сімейними турботами та іншими справами, той, хто дійсно любить, буде використовувати будь-яку вільну хвилину, щоб побути разом.

2. Він запитує, як минув ваш день

Запитує він вас щовечора про те, як минув день, що поганого і хорошого трапилося? Любов будується не на піднесених матеріях, а на взаємній підтримці в скрутні хвилини і бажанні спілкуватися один з одним.

3. Він довіряє вам

Психологами доведено, що люди в тривалих романтичних стосунках постійно хочуть знати, де в цей час знаходиться їх партнер. Однак вони відчувають це бажання не тому, що постійно підозрюють свого партнера в зрадах. Чоловік, який не влаштовує допиту, якщо ви прийшли додому пізно, і не зламує смартфон, щоб почитати переписку, любить і піклується про вас.

4. Він допомагає вам

 

З огляду на кількість справ, які доводиться робити щодня, думка про те, що треба узяти на себе ще кілька справ і обов'язків, вселяє жах. Однак це і сигналізує про сильні почуття. Наприклад, якщо ви не розбираєтеся в техніці, а партнер прекрасно технічно підкований, він допоможе налаштувати інтернет і розібратися з новим смартфоном або збігає в аптеку, якщо ви захворіли.

5. Він поважає ваші погляди

Навіть якщо у вас діаметрально протилежні політичні погляди, ви все одно можете прожити все життя в мирі та злагоді.

Секрет щасливого спільного життя - вміння бути відкритим і спокійно сприймати точку зору партнера. Наприклад, якщо ви активна феміністка, а він дотримується досить консервативних поглядів на роль жінки в суспільстві, він зрозуміє, чому ви переймаєтеся через кар'єру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як закохатися за 4 хвилини

6. Прислухається до вашої думки

Попри те, що пари зазвичай вирішують всі питання разом - від дрібних побутових до кредитів та іпотеки, - пріоритет надається тому, хто краще розбирається в питанні. Якщо ви нічого не розумієте в інвестиціях, дуже важливо, щоб партнер вислухав і дав вам зрозуміти, що ви теж брали участь в ухваленні рішення.

7. Він хоче близькості

 

Для досягнення емоційної близькості не обов'язково займатися сексом. Однак якщо він весь час хоче бути фізично ближче до вас, наприклад, кладе руку на плече, значить партнер відчуває сильний зв'язок з вами.

8. Він дивиться на вас

Невербальні сигнали, які ви посилаєте один одному, відкривають таємні почуття. Якщо ви періодично ловите його погляд, значить, йому добре поруч з вами. Не обов'язково сидіти і годинами дивитися один на одного, швидкого погляду достатньо, щоб показати, що любите.

9. Він любить говорити про минуле

Психологи стверджують, що у пар, які часто згадують приємні події, зазвичай міцні стосунки.

10. Він заступається за вас

Коли хтось критикує вас, він не приєднується до оратора, а захищає вас? Пари, які заступаються і підтримують один одного, тим самим зміцнюють свої стосунки.

11. З ним ви почуваєтесь добре

Партнер, який любить і піклується, підвищує вашу самооцінку. Ми хочемо бути тільки з тими, хто змушує нас почуватися добре. Це не означає, що у вас не може бути сварок і розбіжностей. Але якщо відчуваєте впевненість в собі поряд з цією людиною, ваші стосунки будуть міцніти з часом.

Любити - значить боятися. Причому постійно. Зигмунд Фрейд пояснював це так: ми впадаємо в залежність від іншого, тому що постійно потребуємо того, щоб він підтримував нас в нашому існуванні. Звідси і страх втрати.

Любов припускає ризик. Це почуття запаморочливе, часом нас навіть тягне відкинути його, відштовхнути: людина, боячись сили своєї любові, може її зруйнувати або ж применшити її значимість, занурившись у справи, які підкріплять її самодостатність. Все це - щоб захиститися від лякаючої влади над нами іншої людини.

Зараз ви читаєте новину «Як зрозуміти, що чоловік дійсно вас любить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути