Ексклюзиви
вівторок, 12 травня 2015 15:51

Як зберегти стосунки на відстані: 5 важливих правил

Багато пар стикаються з такою проблемою як стосунки на відстані. Це складно, але пристосуватися до ситуації, коли немає можливості в будь-який момент обійняти кохану людину, все ж таки можна. Про те, як не дати згаснути почуттям на дистанції, читайте нижче.

 

Я сумую за тобою

Перший час вам буде здаватися, що розставання це найгірше випробування в житті, яке тільки могла піднести вам доля. Люди схильні сприймати зміни як щось негативне, лінуючись знаходити позитивні сторони в цій ситуації. Звичайно, ви будете дзвонити, писати, потім знову дзвонити і говорити про те, як сумуєте за коханою людиною. Але не варто набридати йому своїми зізнаннями, адже для вашого чоловіка це теж нелегкий період.

Не переборщити

Якщо ваше життя зупинилося після того, як коханий чоловік опинився далеко від вас, значить, ви щиро любите його, але деколи можете мучити як себе, так і його. Почніть жити повноцінним життям, організовуйте своє дозвілля таким чином, щоб вам було про що розповісти своєму чоловікові, чим поділитися і що обговорити. Інакше через деякий час те, що ви безпробудно сумуєте буде сприйнято як небажання адаптуватися до ситуації, з якою довелося зіткнутися.

Виклик прийнятий

Сприймайте все з посмішкою і радістю, навіть найважчі випробування на міцність відносин. Чим більше ви порізно, тим сильніше буде радість від зустрічі. Придумуйте послання один для одного щодня, щоб зберегти відчуття близькості. Посилайте йому пісні, які ви сьогодні слухали, цитати з книжок і фільмів, свої фотографії. У наш час легко можна навчитися відчувати людину поруч, навіть якщо вона зараз далеко, головне вміти використовувати інтернет, який стане платформою для ваших побачень.

Секс залишається

Звичайно, вам буде шалено бракувати близькості і дотиків, але життя на цьому не закінчується, а ваша фантазія тільки починається. З творчістю підійдіть до питання відсутність сексу і скористайтеся сучасними можливостями. Влаштовуйте оголені відеочати, спробуйте секс по телефону, навчіться писати еротичні смски – все це розкриє вас з нової сторони і внесе різноманітність у відносини, які не повинні стояти на паузі.

Питання ревнощів

Не дозволяйте собі ревнувати і занурюватися у вир підозр, інакше ви вже ніколи не випливете з нього. Якщо ви бачите, що у нього з'являються нові знайомі, йому пишуть в соціальних мережах дівчата, а ви вперто сидите вдома і чекаєте, коли він подзвонить, потрібно терміново змінити тактику. По-перше, він має повне право на соціальну активність, а, по-друге, хто сказав, що він робить щось погане. Мінус відносин на відстані такий – ви з люблячої жінки можете перетворитися на параноїка, що підозрює свого партнера у всіх смертних гріхах. Головний принцип відносин на відстані – це довіра, а без неї всі спроби зберегти кохання не будуть мати сенсу.

Зараз ви читаєте новину «Як зберегти стосунки на відстані: 5 важливих правил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути