пʼятниця, 22 січня 2021 23:46

Як розпізнати тирана у стосунках

Як розпізнати тирана у стосунках
Коли хтось у парі вважає що він головний, то це теж недобре. Фото: pixabay

Аби навіть не починати нічого спільного з тираном, варто навчитись розпізнавати його з самого початку.

В таких людей є певні ознаки поведінки, за якою можна зрозуміти, які вони, пише Cosmo.

Однією з таких ознак є те, що людина часто зривається та кричить. І зовсім не важливо, чому це відбувається і з яких причин. Адже партнер може мати поганий вплив або навіть зробити життя іншого пеклом. Психологи радять не мати нічого спільного з такими людьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правильний поцілунок та обійми: назвали рецепт покращення стосунків

Якщо партнер категорично не хоче говорити про минуле, то це також поганий сигнал. Можливо, він погано ставився до своїх колишніх, тому боїться цим налякати. А можливо, там є і більш жахливі моменти.

Коли хтось у парі вважає що він головний, то це теж недобре. Ніхто не має права керувати один одним. Має бути можливість виражати особисту думку, робити те, що подобається, а також розвиватися. Це можливо тільки тоді, коли обидва партнери мають однакові права в стосунках.

Якщо поведінка наодинці і з іншими людьми відрізняється, то це також тиранія. Якщо партнер вже на початку стосунків дуже різкий наодинці, але досить мило поводиться при друзях, швидше за все, він "замилює очі".

Ще варто звернути увагу на те, чи критикує вас ваша половинка. Якщо так, то це теж нездорово. І якщо є ознаки того, що не любить ваших друзів, чи дозволяє собі те, що забороняє іншим, то це теж сигнал тирана.

Дослідження в університеті Хартфортшира у Великій Британії показали, що пари, які сплять, тісно притулившись один до одного, набагато щасливіші у відносинах ніж ті, хто цього не робить.

Зараз ви читаєте новину «Як розпізнати тирана у стосунках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути