пʼятниця, 30 вересня 2016 22:09

7 правил сімейного життя

7 правил сімейного життя

Стосунки між чоловіком і жінкою можна обговорювати до безкінечності. Як зрозуміти один одного, як зберегти розмірені і гармонійні стосунки. kviti-kviti.pp.ua пропонує кілька порад, керуючись якими, можна не тільки зберегти родину, але й вивести стосунки на зовсім інший рівень.

1. Будьте максимально стримані, вірні, намагайтеся робити все для благополуччя родини.

2. Сімейне життя – це співробітництво. Варто пам'ятати, що в шлюбі ніхто нікому нічого не повинен, так як шлюб, заснований на взаємній любові, розумінні та повазі.

3. Сімейне життя можна уявити у вигляді будинку, який зводиться. День у день кожен з партнерів поступово зводить стіни і зміцнює його.

4. Жінка по натурі творець, і вона прекрасно знає, що від неї залежить не тільки загальна атмосфера в домі і сім'ї, але і настрій. Вона створює цю атмосферу за допомогою любові, розуміння і звичайно ж, терпіння.

5. Люблять чоловіки і жінки по-різному.Тому не варто занадто зближуватися, щоб потім не обмежувати свободу одне одного або ж вважати партнера своєю власністю.

6. Коли люди живуть разом, вони часом дратують одне одного. Роздратування — це особиста проблема того, хто роздратований, і пов'язане воно з тим, що очікування одного з партнерів не відповідають бажаній дійсності. Мудра і розумна жінка знає, що роздратування – це ознака не тільки поганого виховання, а і поведінки, яка неприпустима.

7. У сімейному житті жінка повинна навчитися прощати свого чоловіка, повинна розуміти, що люди не ідеальні. Жінка має говорити про свої образи чоловікові, намагаючись не акцентувати уваги на своїх емоціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пара, яка прожила у шлюбі 70 років, поділилася таємницями щастя

Нагадаємо 3 секрета, якими ніколи не поділяться щасливі пари

Зараз ви читаєте новину «7 правил сімейного життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути